yasmin-5
(foto: Facebook/YasminGasimova)

Yasmin Gasimova iz britanskog grada Ridinga ne brije se već osam godina, i ponosno je podelila slike svog tela sa sve maljama.

Ona je studentkinja prve godine kompjuterskih nauka i filozofije. Tvrdi da se posljednjih osam godina nije depilirala, a noge brije samo kada želi da nađe dečka.

“Nije me sramota da priznam da se ne brijem, iako naše društvo očekuje da sve žene to rade. Ponekad skratim intimne dlačice kada idem na letovanje, ali inače imam žbun ispod pazuha i krzno na nogama”, tvrdi ova studentkinja, koja je nedavno objavila svoje slike i napisala kako se oseća kao neobrijana žena.

yasmin-2
(foto: Facebook/YasminGasimova)

“Oduvek sam bila svesna svoje izražene maljavosti, ali sada sam je prihvatila. Sa 11 godina sam prestala da brinem o tome, jer su moje malje takve da morate svakog dana da izdvojite  najmanje sat vremena kako biste ih se lišili”, iskrena je ona.

Yasmin se ne brije već osam godina, i kaže da se oseća mnogo slobodnije. Ipak, postoji jedan deo koji redovno sređuje – obrve. Pored toga, povremeno skraćuje bradu, ali ne uvek – jer je mrzi. Ona je toliko zadovoljna svojim maljama da će se obrijati samo kada za to bude imala izuzetan razlog.

yasmin-4
(foto: Facebook/YasminGasimova)

Yasmin poručuje da žene sa maljama ne bi trebalo da se osećaju manje ženstveno, niti prljavo.

“Ovo je realnost ženskog tela, i ne bi trebalo da se skriva”,  zaključuje ona.

Izvor: dailymail.co.uk

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.