trina-cary3

Majka troje dece mučila se da prihvati izgled svog tela nakon porođaja, a kako bi povratila samopouzdanje napravila je seriju seksi fotografija sa svojim suprugom.

Trina Cary Melani i Gabgy Mason dobili su prvo sina 11. marta 2013. godine, a 10. marta 2014. blizankinje. Uprkos tome što je uživala u čarima majčinstva, Melanie nije mogla da se navikne na svoje “novo telo”.

“Odraz u ogledalu mi je bio stran”, izjavila je Melanie.

Fotograf sa kojim je radila u kompaniji West Coast Karma pozvao je i pitao da li bi ona i njen suprug pozirali pored jezera. Odlučili su da pristanu!

Ukoliko ste propustili: Ove majke su ponosne na svoje nesavršenosti

“Nakon tog fotografisanja inspirisala me je nagost jer je direktna, ranjiva i osnažuje. Želela sam da naučim muškarce i žene da imaju samopouzdanja i veruju u sebe. Ne morate biti savršeni u svakom pogledu, samo morate prihvatiti svoje nedostatke”, kazala je.

trina-cary1

Fotografkinja Trina Cary i Melanie nadaju se da će ovo fotografije pomoći drugim majkama koje se osećaju nesigurno da prihvate svoje postporođajno telo.

trina-cary2

“Nadam se da će ljudi videti snažnu i lepu majku koja je odabrala da voli i slavi svoje telesne nedostatke, ali i muža koji je gaji strahopoštovanje prema njoj”, kazala je Trina.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.