Horoskop za 2015. godinu

horoskop
Šta nam planiraju zvezde za 2015? (foto: Chris Lexow/ Flickr.com)

Pročitajte astrološku najavu za predstojeći 2015. godinu doktorke Lee Imširagić

****************************************************************************************

Ovan – znak koji duže vreme ima Uran u prvom polju, stalno se oseća kao na rolerkosteru, i to stanje još uvek traje. Jupiter koji vlada 9. kućom je u 5. i 6. kući kod Ovnova u 2015. Do 11.8. kada Jupiter prelazi iz Lava u znak Device, te je Ovnu dato polje širenja i prilika, 5. kuća, kuća studiranja onoga što volimo, da putujemo na mesta koja volimo, odemo na neku konferenciju u inostranstvo i naučimo nešto novo, da bi u drugom delu godine posle  11.8. Ovnovi iznenadili.  Ako dozvole sebi da rade samo ono što vole, ništa drugačije, videće da je to što je bio hobi odjednom postao zapravo posao.

Bikovi – napunite čaše vinom, šampanjcem, sokom od borovnice, zato što Saturn konačno izlazi iz vašeg 7.polja, iz znaka Škorpiona. Stare ljubavi, teške stvari koje ne možemo da otpustimo su za vama. Bik je senzualan, fiksni, Venerin znak, ljubav mu je najbitnija na svetu. Isto tako kad se fiksira, koliko god da je neka stvar prošla ili ne radi, Bik je najteže pušta. Godina pred vama je – šta je bilo, bilo je. Rešite se starih ljubavi koje su teške, patetične, duboke, bolne, imaju simpatične momente, ali na duge staze ne rade. Uđite u jednu potpuno novu priču, svežih, ljubavnih odnosa.  Polje u kome će biti testirani Bikovi- da malo više obrate pažnju sa kim investiraju i da ne uzimaju previše kredita.

Blizanci – do avgusta imaju Jupiter u 3.polju, a posle 11.8. u 4.polju. Oni su znak komunikacije, ali 2015. je godina kada mogu da povežu privatan posao sa komšijama, rodbinom, nekim ljudima oko njih i da shvate po ko zna koji put u životu da su zapravo Blizanci najbolji u komunikaciji. Da povežu bliske ljude i da od toga naprave priču. Biće testirani najviše na polju ljubavi, jer Saturn ulazi u njihovo sedmo polje, polje ljubavi. Pitaće se da li da ulaze u brak i zajednički život ili da se rastaju. Ne mora da bude baš toliko fatalistički, ali Saturn hoće tamo gde dođe da utvrdi da li od toga ima neke vajde na duge staze ili ne. Ako nema, skloni se da nađem nekog sa kim može nešto da se napravi, razmišljaće Blizanac u 2015.

Rakovi – imaju odličnu godinu za finansije, za komunikaciju, da nešto napišu, kažu, da se to materijalizuje u smislu finansija. Ako dozvole sebi da više pričaju, pišu, da izađu u javnost – godina će im biti odlična.

Lavovi – najbolji tandem sa Strelčevima ove godine, jer imaju sličnu priču. Lavovi imaju Jupiter u svom znaku do 11.8, u prvoj kući, pa treba da radeono zbog čega su i stvoreni – da izađu na pozornicu i da sijaju. Ako to uradite u prvom delu, to će sve da se slije u polje finansija.

Device – oni mnogo vole da koriste levu hemisferu mozga, pošto je Merkur egzaltiran u Devici, ali budući da je Jupiter u 12.kući u Devici, to je kuća snova, istraživanja, meditacija, ukoliko Devica dozvoli sebi da do 11.8.preko svoje leve hemisfere, naglasi desnu, posle će ih spojiti, doći će do pravilnog izražavanja sopstvene ličnosti do kraja godine.

Vage – oni će imati najveći test i dobitak kroz polje prijatelja. Staviće na papir ko su joj prijatelji, a ko neprijatelji. Možda nauči po prvi put u životu da je najveće znanje pretvoriti neprijatelja u prijatelja.

Škorpion – primarno su okupirani jednim velikim izazovom. Jupiter će im biti u 10.polju karijere, a Saturn u 2.kući finansija. Ukoliko se Škorpioni ne prepadnu: “Moram da zaradim za život”, nego dozvole sebi da veruju i da idu za onim poljem izgradnje: “Šta ja hoću da bih postao veliki?” i da se ne uplaše od privremenih zastoja u finansijama, stvar će da bude odlična.

Strelac – dobitni tandem sa Lavom za 2015. Njima Jupiter ide kroz 9. kuću, putovanja, izdavaštva, edukacije i posle 11.8. ulazi u 10.kuću profesije. Da bi Strelčevi imali svoju najbolju godinu, priprema ih Saturn koji ulazi u njihovu prvu kuću i kaže “Get real (uozbilji se)”. Strelac bi najčešće bacio dvadeset loptica u vazduh, i mogao bi puno toga, ali Saturn kaže: “Ne, ima da izbaciš 17 komada, ali da ostaviš 3, a od ta 3 ćeš da napraviš šta si hteo.”

Jarac – najzanimljiviji za sebe same ove godine, jer će Saturn, njihov vladar da ide kroz 12.kuću. Oni mnogo vole da kontrolišu, a jedini “gori” od njih po tom pitanju su Škorpioni. Jarac bi voleo iznenađenja, a najviše ona koja su dobro planirana, i proverena. Ako hoće da udruži resurse sa drugim ljudima, bračne, finansijske, godina će mu biti odlična. Ne kontrola drugih ljudi, već saradnja sa njima. On će praviti introspekciju gde su bile njegove greške, i šta ga je unutra sprečavalo, pa će želeti da ukloni prepreke.

Vodolija– znak koji ima Jupiter u 7. kući bračnih odnosa u 2015. On to ima pomešano sa kućom prijateljstva, a Vodoliji je to srodno. Možda će mu prijatelj biti budući bračni par, ili će mu bračni partner postati prijatelj. U svakom slučaju da li treba u brak uneti neke novine, ili u život novog bračnog partnera, pitanje je godine, a polje odnosa je za Vodoliju u 2015. savršeno otvoreno.

Ribe – One znaju lagano da se puste. Njima je zadatak naglašena priča svih poslovnih kuća da dozvole sebi da zapravo znaju trenutak i kažu sebi koji je to tačno plan. Onog momenta kada shvate ko je to tačno trenutak da se nešto učini, to je pravi trenutak da se nešto što žele materijalizuje.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.