veza- vezivanje- osvajanje
(foto:favim.com)

U strahu od vezivanja muškarci često naprave korak unazad i povuku se, a žene ovakvo ponašanje povezuju sa nedostatkom emocija i veoma često budu povređene od strane jačeg pola.

Da li se on uplašio sopstvenih osećanja ili jednostavno nije zainteresovan za vas, otkrivamo vam na osnovu njegovog horoskopskog znaka!?

horoskop- veza- osvajanje
(foto:favim.com)

Ovan

Uvek u potrazi za nečim novim, znatiželjni ovan se neće smiriti dok ne nađe onu pravu. Njemu su sve devojke interesantne za kratko vreme. On većinu devojaka doživljava kao zanimaciju dok njemu to odgovara. Zato ne tuguj, nije do tebe, on je prosto takav!

Bik

Nepoverljivi bik se neće skrasiti dok ne stekne potpuno poverenje u osobu suprotnog pola. Bikovi se izuzetno teško otvaraju, a koliko vremena će im trebati zavisi isključivo od vas!

Blizanci

Iskreni i otvoreni blizanci neće igrati skrivenu igru. Sa njima ćete uvek znati na čemu ste. On smatra da je ovaj svet veliki i da bi mogao da sretne nekog ko bi mu više odgovarao od vas.

Rak

Osećajni rakovi se teško vezuju jer strahuju da nekog ne povrede kao što su njega. Njemu je stalo do svih ljudi  na svetu. Teško  se vezuje jer ne želi da bilo kojim pokretom povredi nekog i da se taj neko oseća loše zbog njega.

osvajanje- partneri- veza
(foto:favim.com)

Lav

Neustrašivog lava je teško zadržati. On jednostavno voli sve žene sveta. On će pre izabrati povremeno viđanje, bez obaveza. Lav uživa u osvajanju ali ga veze opterećuju.

Devica

Probirljivoj devici većina devojaka ne ispunjava očekivanja. On u glavi ima spisak osobina koje bi trebalo da poseduje idealan partner, ali to svakako niste vi.

Vaga 

Neodlučna vaga jednostavno vam se nikad neće dovoljno posvetiti. Ne želi da bude zavisna ni od koga, zato joj je lakše da se okrene i potraži nekog drugog.

Škorpija

Sumnjičava škorpija jednostavno veruje da ćete je ostaviti kada je bolje upoznate. Smatra da se različitosti ne privlače i prva će biti inicijator raskida jer ne podnosi da bude ostavljena.

Strelac

Emotivno nedostupan strelac jednostavno ne želi vezu! Njega sve što ima veze sa ozbiljnošću plaši, tako da je za njega osoba koja ne želi obaveze idealna kombinacija. Svakako, to niste vi!

horoskop- osvajanje- horoskopski znaci
(foto:favim.com)

Jarac

Tvrdoglavi jarac mora u vezi da se oseča komforno. On smatra da si interesantna i zanimljiva osoba, ali ne dovoljno zagonetna da bi ušao u neke ozbiljnije vode.

Vodolija

Emotivnu vodoliju morate uzbuditi i u njoj probuditi sva čula  da biste je zainteresovali. Mora da postoji “ono nešto” da bi želela da nastavi dalje. Nažalost, sa vama to nije slučaj.

Ribe

Povučene ribe se veoma teško vezuju. Njima je bitna sigurnost koju malo ko može da joj pruži. Ona je najsigurnija kada je sama na svom. Ima svoj život i iako se oseća dobro pored vas to nije dovoljno da bi se nekom u potpunosti predala. Ona ne želi da bude ničiji teret!

Izvro: telegraf.rs
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.