Horor dijeta: On je smršao 10 KILOGRAMA za 24 ČASA!

ross-edgley_137067_w460

Sportski naučnik Ross Edgley, tokom 24 sata nije uneo nijedan ugljeni hidrat, so, niti tečnost, ceo dan je trenirao u odelu za znojenje, išao je po saunama i kupao se u vrelim sonim kupkama koje služe za izvlačenje tečnosti iz tela.

Sportski naučnik Ross Edgley (28) dokazao je da je rapidno mršavljenje i te kako moguće. On, ipak, upozorava da je ovaj ekstremni eksperiment opasan.

Ros je dokazao da je u 24 sata moguće izgubiti 10 kilograma, naravno, na ličnom primeru. On navodi da samopouzdanje ne sme biti ugroženo onim što vidite na vagi.

article-2510097-1989268300000578-698_634x286

“Nadam se da će moj eksperiment stvoriti zdraviji odnos između ljudi i vaga. Variranje težine u kratkom periodu zavisi od mnogo faktora, ne samo od masnih naslaga”, napisao je Ross na svom blogu.

Tokom ključna 24 sata, Edgley nije uneo nijedan ugljeni hidrat, so, niti tečnost, ceo dan je trenirao u odelu za znojenje, išao je po saunama i kupao se u vrelim sonim kupkama koje služe za izvlačenje tečnosti iz tela.

Takođe, unosio je dijuretike, vitamin C, koren maslačka i kofein. Na dan eksperimenta Ross je popio samo 100 mililitara vode i 20 puta išao je da mokri.

Ros ima jasno objašnjenje za ono što se dogodilo u pomenuta 24 sata.

“Pedeset odsto tela čini voda. Dakle, od mojih 95 kilograma 47,5 kg su voda. Međutim, voda je neophodna za rad vitalnih organa, pa je eksperiment neunošenjem tečnosti potencijalno smrtonosan”, rekao je Ros i upozorava ljude da ne koriste njegov metod, naročito bez konsultacije sa lekarima.

Ono što će mnoge da razočara jeste činjenica da je za samo dva sata vratio kilažu!

Izvor: Dailymail.co.uk
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.