Harper Bekam ide stopama mame Viktorije: hoće da bude dizajnerka

Harper Bekam je pokazala da, iako ima samo šest godina, ozbiljno razmišlja da pomuti slavu svojoj mami Viktoriji i postane slavna modna dizajnerka.

Viktorija je na Instagram Story-ju pokazala šta je njena ćerka Harper osmislila i kakve je modne crteže uradila. Ono što su svi primetili je neverovatna preciznost i osećaj za detalje, jer Harper ima samo šest godina.

Izrada crteža je ključni deo u procesu stvaranja svakog modnog dizajnera, a malena Harper je učila od svoje uspešne majke. Inače ovo nije prvi put da najmlađa članica porodice Bekam pokazuje da će krenuti stopama svoje slavne mame.

Nedavno je Viktorija podelila snimak gde je sa Harper u American Girl doll prodavnici, gde je njena ćerka dizajnirala haljinicu za lutke. Ponosna Viktorija je pokazala svima kako izgleda lutka za koju je njena ćerka dizajnirala haljinu uz reči: “Super šik! Harperin dizajn!”

Bez sumnje Harper je jedno superkreativno dete, ali ne samo što se tiče mode, već i što se tiše “šminke”.

Ćerka mezimica je našminkala oba svoja roditelja, tako da je mama Viktorija ličila na mačkasti imodži, ali Harper voli i da slika.

Beautiful little artist x Kisses from Harper x ✨✨✨✨✨✨

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана

Fanovi inače vole da vide Viktorijinu i Dejvidovu decu, posebo Harper i da čuju njen glasić. Neodoljivi klip koji su nedavno objavili je sa Harper koja sedi za stolom u svojoj školskoj uniformi i ozbiljno kaže: “Zdravo, ja imam šest, odnosno skoro sedam godina i volim knjige i moju porodicu. U njoj su Kruz, Romeo, Bruklin, mama i tata.”

A Kruz Bekam je rešio da bude nova pop zvezda, jer ako je suditi po klipu koji je ponosna mama podelila, to nije nerealno očekivanje. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.