[tweetherder]Odaberite ulaz u koji ne biste smeli da uđete i koji izaziva najviše straha kod vas.[/tweetherder]

test ličnosti

 

1. Ulaz broj jedan

ulaz1

 

Ukoliko se najviše plašite ledene pećine, to je zato što težite emocionalnoj toplini. Zapravo ste zastrašeni osećanjima kao što su usamljenost, nesreća i frustracija. Strah od ovakve pećine je u stvari pozitivan, jer ste zapravo na pravom mestu u vašem životu, tačno znate ko ste i prihvatate sebe i ne mislite da je bilo šta pogrešno u vezi vas.

[tweetherder]Blago koje tražite je ljubav. [/tweetherder]Ukoliko ste sami, osećaj harmonije vas čini zrelim za romantičnu vezu. Zbog toga ste vrlo sigurni u sebe i zapravo ne mislite da vam je veza potrebna da biste bili srećni, vi vezu želite kako bi se osećali još srećnije i kako bi upotpunili svoj život. Ukoliko ste već u ljubavnoj vezi, tražite ljubav i od drugih, članova porodice, prijatelja ili novih poznanika.

2. Ulaz broj dva

ulaz2

Ukoliko ste se naježili na samu pomisao da probate da uđete u tunel, to znači da bi trebalo da idete na jedno emotivno putovanje. Mutna ili prljava voda obično ukazuje i simbolizuje da je proces misli zamagljen i da je potrebna neka vrsta pročišćenja, pa bi trebalo da uklonite sve što vam predstavlja teret u životu.

Pored toga, odabir ovog ulaza ukazuje da tražite dozu samopouzdanja kako bi bili svesni svojih emocija. Osećanja je potrebno izraziti verbalno kako bi rešili probleme. Imajte na umu da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

3. Ulaz broj tri

ulaz3

Ukoliko se plašite ulaska u napuštenu kuću, najverovatnije ste veoma jaka, inteligentna i analitična osoba. Težite visokim standardima i to očekujete i od drugih u vašoj blizini. Cigle, simbolizuju emocionalne i duhovne zidove, ipak, zbog težnje ka visokom standardu, drugi imaju osećaj da ne mogu otvoriti te zidove i osećaju se ugroženo – i obratno je ista situacija.

Ipak, nakon dužeg upoznavanja, barijere se ruše i postaje jasno da ono što vi tražite jeste emocionalno i duhovno ispunjenje. Žudite za povezanošću sa nekim na višem nivou kako bi upotpunili svoju ličnost.

4. Ulaz broj četiri

ulaz4

Da li to jezivo napuštena kuća liči na zaista ružan san za vas? Ako je tako, to je zato što ova slika je bukvalno vaša najgora noćna mora.

Dom predstavlja srce i vi dajete puno ljubavi, velikodušni ste, hrabri i odani. Želite da zaštite one koje volite i želite da ljubav nadmaši materijalno. Ulaska u ovu kuću se plašite, jer postoji strah da korak unutra znači slomljeno srce i raspad doma. Vi tražite bogatstvo, ali u to ubrajate i napor, štednju i veliki rad, a ispred toga stavljate emocionalno stanje.

5. Ulaz broj pet

ulaz-5

Pomisao da zavirite u bunar izaziva strah, jer ne znate šta da očekujute tamo, a ni kako da izađete. Pored straha, ova bezizlazna situacija je rešiva samo ako čekate i dozivate u pomoć, jer sami ne možete izaći. Neki ljudi bi u ovakvim sitacijama bili sa svojim mislima, ali vi niste takvi, vi ste uvereni i uživate u druženju. Blago koje tražite je avantura, volite da istražujete i uživate u životu.

6. Ulaz broj šest

ulaz6

Volite poznate stvari, tada ste sigurni i znate šta želite od života. Podzemlje simbolizuje želju da neki delovi vas budu iskopani, odnosno da isplivaju kao deo vaše prave ličnosti. Blago koje tražite je suština, a to povlači crtu radoznalosti. Vi zapravo težite određenim ciljevima u životu, ali niste sigurni kako da to sve sprovedete, pa zato volite da budete na sigurnom i poznatom iako imate dosta potencijala.

7. Ulaz broj sedam

ulaz7

Ako ove stepenice izazivaju snažan strah, kao i ulaz u ovu prostoriju, vi imate glad za životom, mada često postoji tendecija da idete preko palube. Silazak u nepoznato mesto označava smrt i sahranu, što znači da se doslovno plašite smrti. Blago koje tražite je zdravlje, treba da brinete o sebi iznutra i spolja, kako bi opstali što je duže moguće. Da bi to ostvarili ne morate drastično menjati vaš životni stil, ali izbacite loše navike, ubacite zdravu ishranu i vežbanje kako bi uspostavili psiho-fizičku stabilnost.

8. Ulaz broj osam

ulaz8

Ukoliko se plašite teških plavih vrata okruženih kamenjem, to je iz dobrog razloga.

Plava vrata simbolizuju boju neba i mora, koja ostaje za vama kada uđete u mračan prostor. Ova boja ukazuje na stabilnost, produktivni ste i ponosni. Mahovina, sa druge strane, označava dug vremenski period na hladnom mestu, mesto napuštenog zatvora gde nikada ne želite da završite, jer smatrate sebe vrednim i dobrim. Blago koje tražite je uteha, jer ste delom i preopterećeni strogim i visokim vrednostima.

 

Izvor: www.littlethings.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.