avion

Da li ste se ikada zapitali kako putuju najbogatiji ljudi sveta? Ekskluzivni letovi Etihad Airwaysa, nacionalnog avio-prevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata, avionima A380, uključuju Etihad Rezidenciju™, jedini trosobni apartman na komercijalnim letovima, luksuzne apartmane u Prvoj klasi i udobna Biznis studija.

avion

Od vožnje limuzinom do usluge konsijerža i privatne prijave na let na aerodromu, svaki deo iskustva putovanja je poseban i diskretan.

Etihad Rezidencija se nalazi u prednjem delu gornje palube aviona A380, a karta u jednom pravcu između Abu Dabija i New Yorka, koja važi za jednu ili dve osobe, se može kupiti po ceni od 32.000 američkih dolara!

avion

Ultra privatni trosobni apartman se sastoji iz dnevne sobe sa 32-inčnim LCD ekranom, spavaće sobe sa velikim krevetom, kupatila, a usluga uključuje i posvećenog batlera koji je obučen u čuvenoj Akademiji Savoj u Londonu da se stara o potrebama najzahtevnijih gostiju.

avion

Ova revolucionarna kabina takođe uključuje uslugu privatnog šefa kuhinje koji je spreman da pripremi bilo koje jelo po želji gosta.

avion

avion

Glavna paluba ima 415 EconomySmart sedišta, koja pružaju unapređeni komfor sa jedinstvenim ‘fixedwing’ naslonom za glavu na svakom sedištu, podesivom lumbalnom podrškom i 11,1-inčnim ličnim TV monitorom sa 750 sati filmova i serija na zahtev, unapređenih igara i TV programa uživo preko vrhunskog sistema za zabavu PanasoniceX3.

avion

avion

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.