Fitnes video: Skinite višak kilograma – petominutnim plesom!

(foto: wallscorner.com)
Odličan način da dovedete telo u fit formu! (foto: wallscorner.com)

Ako želite da vaše telo izgleda kao nekim holivudskim zvezdama pratite savete čuvene Tracy Anderson, najtraženijeg fitness instruktora slavnih. Ova poznata instruktorka fitnesa i kreatorka takozvane “Anderson metode”, oblikovala je telo mnogih zvezda – Madonne, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Shakire i mnogih drugih.

Ne verujte brzim i kratkotrajnim rešenjima, jer ih nema. Sve što se tim instant dijetama može postići jeste zbunjivanje metabolizma, a o štetnim efektima ne želim ni da govorim”, izjavila je Tracy jednom prilikom.

“Najbolje što možete da učinite za svoje telo i skladnu figuru su – vežbe. Zato izaberite program koji vam najviše odgovara, poput mog, na kome sam jako dugo radila. Najbitnije od svega jeste da vam to postane stil života, a ubrzo ćete uočiti razliku, dok ćete se za godinu dana osećati i izgledati kao sasvim druga osoba”, dodala je Tracy.

Predstavljamo vam petominutni kardio trening, koji je osmišljen kao plesna koreografija, uz koji ćete se dobro oznojiti, ali i zabaviti!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.