Fitnes i moda: 7 devojaka koje moraš zapratiti na Instagramu

(foto: highsnobiety)

Ako si mislila da je nemoguća misija naporno trenirati i izgledati dobro – varaš se!

Da, moda i fitnes i te kako idu “ruku pod ruku”, a u to će te uveriti ove cool devojke koje ti predstavljamo u nastavku teksta. Zaprati ih na Instagramu i neka te inspirišu svoj načinom života i stajlinzima bez greške.

Natalie Uhling ćeš zapratiti na Instagramu ako voliš postove koji koketiraju sa modom i fitnesom. Ona ima više od 65.000 pratilaca na Instagramu, živi u New Yorku, a osim plesa, voli i kick-boxing.

Cat Meffan živi u Londonu, a njen Insta profil je sjajan spoj putovanja i yoge. U slobodno vreme Cat dizajnira nakit, instruktorka je yoge, a sebe smatra i travel blogerkom. Ima preko 80.000 pratilaca na Instagramu.

Adrianne Ho je model koji na odličan način spaja modu, fitnes i zdrav način ishrane, a sve to u kombinaciji predstavlja savršenu inspiraciju za njene fanove i 659.000 pratilaca na Instagramu. Živi i radi u Los Angelesu.

Bianca Cheah-Chalmers je pre svega model, ali i instruktorka yoge. Ova lepa Australijanka živi i radi u Los Angelesu, a na Instagramu ima preko 169.000 pratilaca.

Fredrika Akander je Šveđanka sa stalnom adresom u Australiji. Ima oko 96.000 pratilaca na Instagramu. Radi kao kreativna konsultantkinja i instruktorka yoge.

Caitlin Turner se može pohvaliti sa više od 366.000 pratilaca na Instagramu. Osim što je instruktorka yoge, ona je i influenserka, a ako želite da vidite fotografije i snimke yoga vežbi na najcool svetskim lokacijama, bacite pogled na njen profil!

Tully Humphrey je kreativna direktorka i dizajnerka brenda Tully Lou, sportske odeće. Ova Australijanka živi i radi u Los Angelesu, prati je oko 58.000 ljudi. Ako ste u potrazi za stylish odevnim kombinacijama za teretanu obavezno je zapratite što pre!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.