Korisni saveti za sve dame koje žele da budu u trendu
Korisni saveti za sve dame koje žele da budu u trendu

Trendovi dolaze i prolaze, a u današnje vreme, kada je ceo svet povezan putem mreže, čini se kao da se stilovi smenjuju sve brže.

Ovo je samo nekoliko trendova koji su postali pravi hit u tekućoj godini, ali su već sada, na izmaku 2015. godine, potpuno passe.

Konturisanje

konturisanje

Taman kada si naučila kako da napraviš jake konture šminkom kojom raspolažeš a već svi smatraju ovaj Kim Kardashian trend prošlogodišnjim i ponovo je blaga šminka u modi.

Crveni ruž

ruz

To je verovatno jedna od stvari koje, potput Chanel 5-a nikad neće izaći iz mode, ali vodeće šminkerke prednost sada daju nešto tamnijim varijantama kao što nijansa borovnice, kupine ili sangrije.

Veštačke trepavice

trepavice

Još jedan trend koji je definitivno prevaziđen. Da, neko vreme je bilo atraktivno videti što gušće trepavice ili čak abmormalno velike umetke, ali sada čak i velike modne kuće kao što su Bottega Veneta, Emporio Armani ili Milly preporučuju svedeniji look sa neznatno istaknutim trepavicama ili potpunim odsustvom maskare.

Razdeljak na sredini glave

razdeljak

Šuška se da su vodeći frizerski saloni doneli odluku da razdeljak sa strane ponovo vrate u modu. Uskoro ćemo moći da ih viđamo na svim revijama i modnim editorijalima, poneće ih velike svetske face i, naposletku, i mi ostali. Budi ispred svih i učini to već sada.

Tamni ajlajner

ajlajner

Slobodno možete da odložite crne olovke za oči jer se šljokice ponovo vraćaju u modu kao način za isticanje očiju. Za one najhrabrije se preporučuje beli ajlajner.

Eksperimentisanje sa svim bojama duginog spektra

kosa

Da, bilo je zabavno videti sirena ili okean plave kose i 50 nijansi ljubičaste, ali 2016. godina je rezervisana za brinete.

Hologramski nokti

my-holographic-nails

 

Upadljivi lakovi za nokte su definitivno dominirali 2015. godinom, ali za sledeću pripremite nešto mirnije tonove. Možda vas inspiriše ova jesen, pa sve nijanse lišća prenesite na svoje nokte i nećete pogrešiti.

Izvor: Shefinds.com
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.