Fascinantno: fotografije trudnica kakve do sada nikada niste videli!

podvodne fotografije trudnica9

Zapamtite ime Adam Opris – fotograf kome nisu zanimljivili predeli u prirodi ili zalazak Sunca. Ovaj čovek je oličenje kreativnosti, mašte i inovativnosti. Razara tradiciju, probija barijere i pomera granice u svetu fotografije, jer ovo pre njega niko nije nikad uradio.

[tweetherder]Fotografisanje žena u drugom stanju je vrlo diskutabilno[/tweetherder], osetljivo i treba to uraditi na pravi način kako bi se istakla ideja i lepota ove vrste fotografija. Naime, autor se potrudio da podseti sve koliko su trudnice lepe, važne i vredne poštovanja. Veština i hrabrost ovog umetnika dolazi do izražaja i svet fotografije postavlja na najviši nivo.

podvodne fotografije trudnica

S obzirom da je ovaj fotograf  sa Floride (SAD) i da je odrastao okružen vodom, pomerao je granice i stekao ugled fotografisanjem podvodnih venčanja. Gledano iz te perspektive, fotografije trudnica ne bi trebalo da su iznenađenje jer samo proširuje svoje ideje.

Želja za putovanjem i doživotna srodnost sa vodom ga je odvela do profesionalnog, svetski poznatog modnog fotografa. Njegov sajt i galerije koje se tu nalaze su inspiracija i izvor mnogih neverovatnih fotografija, kao što su na primer, podvodne.

“Posedujem istinsku strast prema fotografisanju trenutka u životima ljudi kojima će svaki put zastati dah kada vide svoju sliku. Dok fotografišem adrenalin je jednak bežanju od slona ili surfovanju na talasima uragana”, rekao je za sebe Adam Opris.

podvodne fotografije trudnica1 podvodne fotografije trudnica2 podvodne fotografije trudnica4 podvodne fotografije trudnica5 podvodne fotografije trudnica6 podvodne fotografije trudnica7

podvodne fotografije trudnica8 podvodne fotografije trudnica22
Izvor: stylisheve.com
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.