Stephanie je otkrila sjajan trik za guste obrve (foto: Screenshot)
Stephanie je otkrila sjajan trik za guste obrve (foto: Screenshot)

Ako ste umorni od popunjavanja obrva olovkom, gelom, dlačicama, kremama ili puderima, ova beauty blogerka je pronašla savršeno rešenje za sve vas.

Stephanie Lange je i sama ispobala sve trikove za bujnije obrve, uključujući i tetoviranje, ali je na kraju rešila da svoju kosu zalepi na obrve i ostala zapanjena sjajnim rezultatom. U videu koji je podelila na YouTube-u, vidimo da je makazicama skratila samo krajeve dlake i to direktno u posudicu.

 (foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Zatim je lepkom za veštačke trepavice i pincetom ručno dlačicu po dlačicu nanela na vrha obrva kako bi ih učinila gušćim. Proces lepljenja je u videu ubrzala, te nismo sigurni koliko joj je tačno vremena trebalo za ovaj poduhvat.

eyebrow

Takođe, Spephanie nije otkrila koliko su ove ‘ekstenzije’ za obrve postojane ili kako joj frizura izgleda nakon šišanja, tako da ne znamo da li se ceo proces isplati ili ne.

 (foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

Ali krajnji rezultat izgleda prilično sjajno, a pretpostavljajući da je skratila ispucale krajeve dlaka, možemo samo da joj čestitamo na kreativnosti.

Pogledajte njen video i ako ste dovoljno hrabre (i stpljive) možete i same isprobati ovu nesvakidašnju tehniku za gušće obrve.

Izvor: Cosmopolitan.com
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.