Enterijer i dizajn: Zavirite u neke od najlepših kancelarija na svetu!

kancelarija-12

Ako vas reč “kancelarija” asocira na dosadu i depresiju, ove fotografije će vas uveriti da poslovni prostor može biti i te kako zanimljiv i prijatan.

[tweetherder]Poslovni prostor svojim ambijentom znatno utiče na raspoloženje zaposlenih,[/tweetherder] kao i na njihovu energiju i kreativnost. Neke od svetski poznatih i uspešnih kompanija, kao što je Google, se trude da svojim zaposlenima omoguće rad u što zanimljivijem i prijatnijem enterijeru.

*** Ukoliko ste propustili: Primeri kućnih kancelarija za žene

Postoji mnogo načina da se poslovni prostor kompanije prilagodi zaposlenima i njihovim potrebama. Neke od kancelarija su opremljene spravama za vežbanje kako bi zaposleni mogli da se opuste i oslobode stresa uz pomoć fizičke aktivnosti. Ovakva vrsta “ventila” je jako važna, naročito za radnike koji veći deo svog radnog dana provede u sedećem položaju, za kompjuterom.

Neke od ovih kompanija su najveću pažnju posvetile trpezarijama i mini – kuhinjama, kreiravši prijatan ambijent u kojima se zaposleni osećaju kao kod svoje kuće, dok su neke od kancelarija doslovno napravili igraonice, kako bi omogućili radnicima da se razonode i zabave.

kancelarija-1

kancelarija-2

kancelarija-3

kancelarija-4

kancelarija-5

kancelarija-17

kancelarija-18

kancelarija-6

kancelarija-7

kancelarija-8

kancelarija-9

kancelarija-10

kancelarija-11

kancelarija-13

kancelarija-14

kancelarija-15

kancelarija-16

Izvor: mojenterijer.rs
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.