break-up-dance-routine-1

Malo je raskida koji se završavaju mirnim putem i bez emotivnih posledica po oboje. Jer kada ste u vezi mnogo je stvari koje su vas povezivale sa parterom i iznendani prekid je obično težak za obe strane koje su do juče činile skladan par.

U ovoj predivnoj koreografiji uz pesmu James Baya Let it go, plesači Chaz Buzan i Courtney Schwartz su savršeno dočarali to iskustvo. Tačku je osmislila koreografkinja Talia Favia, poznata po svom radu na rijaliti programu So you think you can dance.

Talia je u intervjuu u The Huffington Post rekla da je svoje iskustvo iz raskida prenela na ples i doživljaj pesme.

“Želela sam da pokažem ljudima sve emocije koje osećate kada  stavljate tačku na nešto što je nekada bilo veoma posebno za vas: tugu, bes, zbunjenost, sumnju i konačno, olakšanje.”

break-up-dance-routine-2

Činjenica da je Buzan, inače glavni plesač na Madoninim nastupima, dečko koreografkinje, doprinela je još većem emotivnom naboju i težini ove plesne tačke.

“U nekim momentima sam razmišljala ‘Šta ako ga izgubim? Šta ako se ovo dogodi i nama?’. Ta pitanja su umnogome uticala na celokupni kreativni proces tokom stvaranja koreografije”, rekla je Talia.

Pogledajte ovaj potresni video, koji je režirao Tim Miligam.

Izvor: Huffingtonpost.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.