Drastično je smršala, a sada joj prete SMRĆU!

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Plus sajz model Rosie Mercado dospela je prošle godine u žižu javnosti kada je drastično smršala nakon što joj je stjuardesa rekla da mora da kupi dva mesta u avionu zbog svoje težine.

36-godišnjakinja je sa 185 kg, spala na 114 kg nakon nerijatnosti koju je doživela i dok su je na društvenim mrežama hvalili zbog ove transformacije, njen novi izgled se nije dopao svima.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Majku troje dece iz Las Vegasa napali su ‘aktivisti debljine’ koji joj šalju preteće poruke. Oni kojima njeno mršavljenje smeta su joj poručili da ‘skoči s mosta’ i ubije se, priznala je manekenka za sajt TMZ. “Dobijam preteću poštu. Ne toliko od ostalih modela, već fanova koji me sada mrze”, kaže ona.

“Pretpostavljam da su svi srećni u svojoj koži. Neki vole da budu puniji, neki mršavi. Po meni je to lični izbor i nešto što morate da prihvatite”. Dodaje i se njenim obožavaocima ne dopada što je tako otvorena i iskrena o svojoj dijeti i promenama na telu, kao i tome što se podvrgla liposukciji i uklanjanju viška kože.

“Dijeta je za mene predstavljala promenu načina života i neku vrstu slobode, a ne moju veličinu”, kaže Rosie. “To je za mene bila slobodan izbor, naročito to što sam konačno mogla da se popnem na rolerkoster i zabavim se”.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Nakon što joj je stjuardesa predložila da kupi dva sedišta u avionu jer je prevelika za jedno, Rosie je krenula na strogu dijetu, počela da vežba i kasnije uradila gastrični bajpas. Iako je sada mnogo srećnija, dodala je i da je zahvalna što je videla kako izgleda život sa 185 kilograma jer je to naučilo mnogo čemu u životu.

Izvor: DailyMail.co.uk

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.