Dodajte ove sastojke u kafu – i smršajte!

(foto: Favim)

Mnogi ljudi se pridržavaju raznih dijeta, a nisu svesni da nekoliko običnih namirnica koje svi imamo u kući ubrzavaju sagorevanje masti i potpomažu mršavljenje.

Uzmimo za primer kafu – ako u nju dodamo ove sastojke, ona će delovati poput preparata za sagorevanje masti. Pogledajte šta treba da uradite.

Potrebno vam je:

  • 2 kašike meda
  • 1 kašika cimeta
  • 1 kašika kokosovog ulja

Dodajte ove sastojke u kafu svakoga dana, a za najbolje rezultate pijte je dva puta dnevno. Ovo je savršen recept za sagorevanje masti i ubrzavanje metabolizma. Evo i zbog čega.

Med

Med je prirodni zaslađivač sa niskim glikemijskim indeksom i on povećava potrošnju enrgije u telu. Ako volite slatku kafu, u nju dodajte 2 kašike meda umesto šećera i učinićete korisnu stvar za svoje zdravlje.

Cimet

Cimet spašava živote od antičkih vremena. On je odličan lek za pacijente koji boluju od šećerne bolesti, jer snižava nivo šećera u krvi i ubrzava metabolizam. Na taj način sagoreva masti i smanjuje naslage na stomaku, čineći telo vitkim i zdravim.

Kokosovo ulje

Kokosovo ulje nije dobro samo za spoljašnju upotrebu, već i za unutrašnje organe. Ono poboljšava njihov rad i ubrzava metabolizam tela. Kada se u organizmu sagoreva kokosovo ulje, oslobađa se toplota koja redukuje višak masti.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.