Koji je vaš omiljeni filmski zloća? (foto: Screnshot)
Koji je vaš omiljeni filmski zloća? (foto: ScreEnshot)

U skoro svakom filmu postoji borba dobra i zla, ali su često zlikovci ti koji ukradu šou.

Ovo su samo neki od zloća sa filmskog platna i malih ekrana kojima ne možemo da odolimo.

Heath Ledger

(foto: Wikimedia Commons © Warner Bros)
(foto: Wikimedia Commons © Warner Bros)

Sjajni glumac koji je otišao prerano. Heath nas je osvojio australijskim akcentom i ulogom lošeg momka iz srednje škole u filmu 10 stvari koje mrzim kod tebe, ali je brilijantno odglumio jednog od najpoznatijih filmskih zloća, Džokera, u filmu The Dark Knight.

Norman Reedus

(foto: MJ Kim / Wikia © AMS)
(foto: MJ Kim / Wikia © AMS)

Bezobzirni i impulsivni Daryl, koga glumi Norman Reedus, bez sumnje jedan je od najomiljenijih likova u seriji The Walking Dead.

Ian Somerhalder

(foto: Flickr © The CW)
(foto: Flickr © The CW)

Ian je razlog zašto svaka bi devojka ovih dana želela da joj vampir bude dečko. Taj misterisozni smešak, svetlo plave oči i tamna kosa dovode do ludila ženski pol. Ali osim sjajnog izgeda, glumac ima i veliko srce te je tako posvećen zaštiti okoline i veliki je ljubitelj životinja.

Tom Hiddleston

(foto: wikimedia © Marvel Studios)
(foto: wikimedia © Marvel Studios)

Tom je sjajno odglumio Lokija, boga trikova i spletki, čijem opakom osmehu malo ko može da odoli. U to se nedavno uverila i Taylor Swift.

James Franco

(foto: wikimedia © Columbia Pictures)
(foto: wikimedia © Columbia Pictures)

Od osmeha Jamesa Franca, njegovog dečačkog šarma i kovrdžave kose mnogim devojkama zadrhtala su kolena dok su navijale za njega u Spajdermenu, iako se bori protiv glavnog junaka.

Tom Hardy

(foto: Eastnews)
(foto: Eastnews)

Zgodni britanski glumac sjajno je odglumio još jednog zloću iz Betmena – Banea. I mnogi se pitaju kako je moguće da neko ko je tako šarmantan i otmen na crvenom tepihu bude tako zao i grozan na filmu.

Michael Fassbender

(foto: Wikimedia Commons © Fox)
(foto: Wikimedia Commons © Fox)

Michael je u filmovima X Men tumačio ulogu Magneta, dobrog mutanta koji nakon velike porodične tragedije postaje strah i trepet u potrazi za osvetom.

Hayden Christensen

(foto: Wikia © Wikia)
(foto: Wikia © Wikia)

Anakin Skywalker je još jedan lik kog je očarala mračna snaga sile. Videli smo kako odrasta u sagi Star wars i čak ga ni Padmeina ljubav nije mogla spasiti od toga da postane Darth Vader. Hayden je od uloge najzgodnijeg džedaja postao napast iza maske.

Nikolaj Coster Waldau

(foto: Commons Wikipedia © HBO)
(foto: Commons Wikipedia © HBO)

U poslednjim sezonama Jamie Lannister je svoju zlobu ostavio po strani ne bi li spasao svog brata Tyriona. Ali čini se da će se uskoro vratiti na staro da bi se zajedno sa Cersei osvetio. Kakav god da je, manje ili više opak, uživamo da ga gledamo na malim ekranima.

Ralph Fiennes

(foto: Broadwayworld © Warner Bros)
(foto: Broadwayworld © Warner Bros)

I na kraju to je najzlobniji od svih zloća: Lord Voldemort lično. Onaj čije se ime ne spominje, a kojeg je glumio Ralph Fiennes, prosto nas natera da ga posmatrate i upijate svaku njegovu reč kad god se pojavi na ekranu.

Izvor: Brightside.me
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.