Gary u novoj reklami za L'Oreal (foto: Instagram)
Gary u novoj reklami za L’Oreal (foto: Instagram)

Gary Thompson je 26-godišnji šminker i bloger iz Birmingema, i postigao je nešto što nijednom muškarcu pre njega nije pošlo za rukom – snimio je reklamu za čuveni L’Oreal i to za žensku kolekciju šminke.

Ovaj šminker je vaoma uticajan na društvenim mrežama gde savetuje hiljade pratilaca kako da se besprekorno našminkaju. Ima svoj blog The Plastic boy i želi da nauči i muškarce i žene o šminkanju i podstakne ih da nose šminku koju oni žele.

On savetuje muškarcima i ženama kako da se našminkaju (foto: Instagram)
On savetuje muškarcima i ženama kako da se našminkaju (foto: Instagram)

Poznati proizvođač šminke je uključio Garyja u najnoviju kampanju, a u kratkom videu bloger objašnjava kako je konačno postao iskren prema sebi.

“Počeo sam da se igram sa šminkom kada sam imao 15 godina, ali sam je uvek skidao pre nego što se vratim kući, da moja porodica ne vidi. osećao sam se drugačije jer sam voleo sve što ima veze sa lepotom, a moji prijatelji su voleli fudbal i ragbi. Osećao sam se kao da pokušavam da budem neko ko nisam”, objašnjava Thompson.

Gary obožava da 'sija' (foto: Instagram)
Gary obožava da ‘sija’ (foto: Instagram)

Gary je ispričao i da prosto obožava šminku jer mu osećaj da sija upravo i daje samopouzdanje. On smatra da muškarci koji žele da nose šminku treba da idu korak po korak i da rade ono što žele i što im se čini kao ispravno.

“Mislim da smo dosta napredovali i da polako prihvatamo da i muškarci mogu da nose šminku. Kada pomislite na muškarce koji nose šminku pre pet godina, sigurno vam pada na pamet svetlucava senka za oči, ali danas to nije tako. Možete da nosite dobar puder i da konturišete lice i da to ne bude ekstremno”, kaže on.

U kampanji sa najuticajnijim ženama Velike Britanije (foto: L'Oreal)
U kampanji sa najuticajnijim ženama Velike Britanije (foto: L’Oreal)

Gary dodaje i da ljudi mnogo bolje prihvataju seksualnost drugih i da se o tome mnogo više priča. U budućnosti bi želeo da vidi više muškaraca koji nose šminku i da industrija lepote nudi raznovrsniji sadržaj.

U L’Orealovoj kampanji učestvuju 22 uticajne žene iz Velike Britanije, među kojima je i pevačica Cheryl, a pored njih se kao jedini muškarac pojavljuje i Gary.

Izvor: Dailymail.co.uk
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.