Deset godina u braku: Varam ga sa mlađim muškarcem i ne osećam se krivom

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Jedna žena odlučila je da progovori o razlozima zbog kojih je ušla u aferu sa mlađim muškarcem.

Skoro jednu deceniju živi sa mužem koji je ne primećuje, pa je ušla u tajnu vezu sa 19-godišnjim muškarcem. Ipak, ona se ne oseća loše zbog svoje odluke, a o njenim razlozima piše The Huffington Post.

“Dva puta nedeljno imam najbolji seks u mom životu sa zgodnim 19-godišnjakom. Džejk, čovek za kojeg sam udata već 10 godina, nema pojma o tome, a ja ne planiram da mu govorim.

Džejk i ja dugo nemamo seks. Čak i kada smo se sreli sa 19, bili smo u vezi na daljinu dok nismo završili koledž. U suštini, nikada nismo imali seks dovoljno često koliko smo želeli. Ali, uspela sam da ubedim sebe da ako bismo živeli bliže, imali bismo ga više.

Do trenutka kad smo se venčali, spavali smo jednom u dva ili tri meseca, i to tek kad sam insistirala na tome. Plakala sam svaki put kad bih ga pitala da li postoji nešto što mogu da uradim drugačije ili da li možda ima neku neostvarenu fantaziju, kako da ga inspirišem.

Imala sam potrebu i na kraju je došlo do tačke pucanja. Sve o čemu sam mislila bilo je povezano sa seksom. Zamišljala sam seks na nepoznatim momkom koji stoji u redu ispred mene u prodavnici, sa momkom koji radi na pumpi itd. Pitala sam se šta nije u redu sa mnom. Pošto sam provela veći deo jedne decenije sa čovekom koji nije bio zainteresovan za seks, potreba je bila sve veća.

Jednom sam mu čak i rekla da ne znam da li sam u stanju da ostanem u braku bez seksa, a on je tu moju rečenicu potpuno zanemario. Rekao mi je da će razmisliti o tome i promenio temu. Osećala sam se kao da me nije shvatao ozbiljno.

Na kraju sam ga naterala da ode kod lekara da se proveri, a lekar je rekao da Džejk ima nizak nivo testosterona pa zbog toga nema seksualnu želju. Negde usput, odlučila sam da ja jednostavno ne mogu više. Nisam želela veze za jednu noć već novog muškarca u svom životu sa kojim ću imati redovan seks.

Odjednom, pojavio se on. Mladić zaposlen u mojoj firmi, bilo je slobodan kad god moj muž nije bio kod kuće. Bio je savršen. Ušla sam u odnos sa njim. Ja varam svog muža. Prosto i jednostavno. Osećala sam se grozno zbog toga neko vreme. Prve dve nedelje bila sam suviše uznemirena.

Seks sa neiskusnim 19-godišnjakom bio je čudan u početku, ali je postajao sve bolji. U krevetu on je sve ono što moj muž nije – oduševljen je, privlačim ga, strastven je. Takođe, on želi da razgovara o tome kako da sledeći put bude još bolje. I najbolje od svega, ja ne moram da ga molim da imamo seks.

U ovom trenutku, ja se jedva osećam krivom. Iscrpljena sam za svaku komunikaciju sa Džejkom. Po prvi put, moje potrebe su ispunjene i osećam se moćno.”

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.