Deset godina kasnije: Evo šta danas rade zvezde hit serije “Tračara”

(foto: weheartit.com)

Pre tačno deset godina, na malim ekranima je emitovana pilot epizoda serije Gossip girl (Tračara), koja je za kratko vreme osvojila srca tinejdžera širom sveta.

Ljubavne zavrzlame i spletke između pet glavnih likova – Serene Van der Woodsen, Blair Waldorf, Chucka Bassa, Dana Humphreyja i Natea Archibalda – gledali smo u šest sezona, a serija je bila omiljena i među zaljubljenicima u modu zbog interesantnih autfita koje su nosile glavne junakinje.

Evo šta danas, deset godina nakon premijernog prikazivanja ove serije, radi glavna “petorka”:

Blake Lively (Serena van der Woodsen)

Blake je definitivno najpoznatiji član glavne postave serije Gossip Girl. Kratko je bila u vezi sa sa popularnim glumcem Leonardom DiCaprijem, a nakon raskida usledila je veza i brak sa glumcem Ryanom Reynoldom. Par danas ima dve ćerkice. Blake je dobra prijateljica pevačice Taylor Swift i deo je njene čuvene “ženske bande”.

Leighton Meester (Blair Waldorf)

Nakon završetka snimanja serije Gossip Girl, Leighton Meester glumila je u nekoliko filmova. Na setu filma The Oranges upoznala je glumca Adama Brodyja za kog se kasnije i udala. Par ima dvogodišnju kćerkicu Arlo. Meester se bavi i pevanjem, a 2014. je izdala svoj prvi studijski album.

Penn Badgley (Dan Humphrey)

U finalu serije otkriveno je da je upravo Dan Humphrey, poznat pod nadimkom “Usamljeni dečko”, osoba koja je stajala iza naloga ozloglašene Tračare. Glumac Penn Badgley, koji je tumačio ovu ulogu se nedavno oženio pevačicom Domino Kirke. Inače, i Penn se bavi muzikom – frontmen je benda MOTHXR.

Ed Westwick (Chuck Bass)

Tinejdžerke koje su pratile seriju Gossip Girl, bile su lude za Chuckom Bassom i navijale su da se ovaj loš dečko napokon skrasi pored Blair, što se na kraju i desilo. Ulogu Chucka je tumačio britanski glumac Ed Westwick koji trenutno glumi u Netflixovoj seriji White Gold.

Chace Crawford (Nate Archibald)

Chace Crawford, koji je tumačio ulogu Natea Archibalda, se nije naročito usrećio sa glumačkim angažmanima nakon završetka snimanja serije. Glumio je u jednoj ABC-ovoj seriji koja je otkazana nakon samo jedne sezone.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.