Od vodopada, preko plaža do celodnevnih žurki
Od vodopada, preko plaža do celodnevnih žurki

Čini se kao da svakog dana čujemo priče o ljudima koji su napustili svoje stalne poslove i krenuli da putuju svetom. Nedavno im se pridružio i Logan Dodds koji je proveo nekoliko meseci obilazeći Evropu uzduž i popreko.

Logan Dodds-europe-adventure-2

Ali umesto da svoja iskustva sačuva na  fotografijama, Dodds se odlučio da brojne avanture ispunjene zabavom zabeleži GoPro kamerom. Zaista sjajan način da se sve uspomene sačuvaju zajedno sa zalaskom sunca i zvukom talasa.

Video snimak, nazvan Opijenost letom, počinje kadrom kada Logan napušta posao na gradilištu i kreće na avanturu života. Kroz klip se smenjuju vožnja rolerkosterom, sunčanje na peščanim plažama, ispijanje piva sa lokalnim stanovništvom, istraživanje vodopada i provod na raznim žurkama sa velikim društvom.

Logan Dodds-europe-adventure

Jasno je da je Dodds proveo ispunjeno i nezaboravno leto i nemoguće je pogledati video, a ne zavideti mu i ne osetiti želju da i sami krenete na neku sličnu pustolovinu.

Pogledajte njegova fantastična iskustva na proputovanju Evropom zabeležena kamerom u klipu koji kao da je rađen namenski za neku pesmu.

Izvor: Elitedaily.com
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.