Koja je tvoja boja? (foto: Weddingseve)
Koja je tvoja boja? (foto: Weddingseve)

Kažu da odelo ne čini čoveka, ali mnogo govori o njemu. Nije stvar u tome koliko skupocene komade nosimo nego kako ih kombinujemo i, zapravo, kakvu odeću biramo. Isto važi za karmine, a boja koju najčešće nosimo govori o nama mnogo više nego što i slutimo.

Jarko crveni karmin biraju strastvene i samopouzdane žene, dok se za svetlije varijante opredeljuju one koje su skromne i tihe osobe, što nikako ne znači da su dosadne. Sasvim suprotno, one u sebi kriju bogat unutrašnji život koji samo retki budu srećni da otkriju.

Za svetloljubičasti ruž opredeljuju se one koje su suptilno dominantne, nisu u centru pažnje, ali odlično vladaju situacijom i drže sve konce u svojim rukama. Boju breskve, pak, biraju one koje su nežne, velikodušne, posvećene porodici i prijateljima. Sa druge strane, za intenzivno pink karmin se odlučuju one koje ne sputavaju svoj divlji duh i karakterišu sebe kao avanturistkinje.

Ako je ruž boje crnog vina vaš izbor onda on najbolje oslikava vašu zavodljivu prirodu žene koja dobro zna šta želi u životu i obično to sprovede u delo. Bebi roze je rezervisana za sve one koje uživaju u svemu što je slatko i nežno, kao što su deca i životinje, a braonkasto sivkasta ukazuje na ženu koja je duboko povezana sa prirodnom i svetom oko sebe. Ona ne mari za površna iskustva i traži dublji smisao u svemu što radi.

Plave, zelene, žute i druge karmine neobičnih boja biraju one koje su umetnice u duši i svoju kreativnost i bujnu maštu ne usmeravaju samo na pisanje, slikanje ili pevanje nego i na svoj mejkap. Sasvim suprotno očekivanjima, ruž u crnoj boji ne ukazuje na negativnu osobu nego na onu koja se ne boji svoje mračne strane nego ju je prigrlila kao deo sebe. Ona ima istančan ukus za filmove, književnost i umetnost, a obično je veoma duhovita.

Izvor: Fokuzz.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.