Ćerke poznatog hirurga: Tata nam je operisao noseve i ugradio silikone!

Dad-gives-his-two-daughters-boob-jobs

Plastični hirurg Miachel Nicole prvi put je operisao svoju ćerku Charm kada joj je bilo samo 10 godina.

Otada je Charm i njenu sestru Brittany, nekoliko puta operisao, povećavši im grudi i preoblikujući im nos.

One su tako postale hodajuća reklama svog oca, inače plastičnog hirurga. Michael Nicole i njegova supruga Penny usvojili su dve devojčice još kao bebe. One sada redovno odlaze u kliniku svog oca kako bi im botoksom popunio lice i dubinski očistio kožu.

“Svaki drugi mesec moje lice je na nekom tretmanu. Mislim da je botoks izuzetno važan jer sprečava nastanak bora na mome licu. Takođe dobijam botoks ispod pazuha, koji tako sprečava znojenje”, ispričala je Charm za medije.

Uopšte im ne smeta što im je otac operisao grudi, tj. stavio silikone.

“Pitali su me neki ljudi, zar ti nije čudno što ti je otac video grudi. Uopšte nije. Ja sam njegova ćerka i on me video golu kad sam bila beba, koga briga”, priča Brittany.

“Gotovo svi naši prijatelji bili su na tretmanu kod našega oca. Bilo da je reč o operaciji grudi, lipsukciji, botoksu ili čišćenju lica”, tvrdi Charm.

Njihovoj majci Penny s početka nije bilo baš pravo što njene ćerke žele silne plastične operacije, ali vremenom je popustila. Kada su devojke počele da posećuju očevu kliniku na redovnoj bazi, zabrinula se da bi mogle da postanu zavisne od plastične hirurgije.

“Dugo sam se borila sa njima, ali kada sam videla koliko ona mrzi svoj nos, popustila sam.”

Doktor Nicole tvrdi da nije nagovorio ćerke na ljubav prema plastičnoj hirurgiji.

“Odrasle su okružene lepotom. Naši automobili su savršeni, naša kuća je prekrasna i svi su naši prijatelji lepi”, izjavio je doktor.

Izvor: večernji.hr
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.