Pokažite muškarcu da vam se dopada (foto: slism.com)
Pokažite muškarcu da vam se dopada (foto: slism.com)

Ako vam se neki dečko dopadne i priznate to sebi, preduzeli ste prvi korak.

Ali, priznati to i njemu ipak je daleko teže. Jednostavno bi bilo prići muškarcu i reći mu: ‘Sviđaš mi se’, ali većinu žena je strah takvog neposrednog pristupa iz dva razloga: ili će izgledati očajno ili će ih momak odbiti.

Srećom, postoje i malo suptilniji znaci kojima muškarcu možete staviti do znanja da ste zainsteresovane za njega i većina inteligentnih momaka prepoznaće ove signale i, nadamo se, preuzeti inicijativu.

Smešite se dok pričate sa njim

Vrlo je jednostavno – ako vas vidi nasmejanu, imaće osećaj da vam je ugodno u njegovom društvu, a muškarci koji čini da se žene osete lagodno sa njima, žele da te dame viđaju što češće jer imaju osećaj da nešto ipak rade dobro.

Započnite komunikaciju

Neki muškarci se boje da započnu razgovor sa devojkom jer su to učinili nekoliko puta ranije i bili grubo odbijeni. Ako želite da vam priđe i započne razgovor, najbolje je da mu to stavite do znanja. Najgore što se može dogoditi je da nije zainteresovan.

Slušajte ga

Nažalost, statistike pokazuju da žene jako puno pričaju a jako malo slušaju. Ako mu želite dati do znanja da vas zanima, prvi korak je to i stvarno pokazati – slušanjem.

Postavljajte pitanja

Devojka koja postavlja pitanja i potpitanja ostavlja utisak da želi što više da sazna o sagovorniku, a muškarci na to itekako padaju. I oni žele da znaju da su nekome važni, a upravo je to zaključak koji će doneti kad sretnu ženu koja je postavila nekoliko pitanja.

Aktivirajte se na društvenim mrežama

“Neću mu lajkovati ništa kako svi ne bi znali da mi se sviđa” je čest pristup među sramežljivim damama, ali to ima još jednu negativnu stranu – ni frajer koji vam se dopada neće imati pojma o tome. Facebook je idealno mesto za razbijanje leda i šteta je da ga ne iskoristte.

Izvor: Index.hr
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.