maske-za-lice

Kada je reč o lepoti i podmlađivanju, mnoge žene u stanju su da učine sve, a zahvaljujući razvoju tehnologije mogućnosti ulepšavanja su danas neograničene.

Sve što je potrebno je da imate dovoljno novca a i hrabrosti, pošto su neki tretmani jako bizarni.

Predstavljavamo vam sedam najbizarnijih maski za lice:

Maska od sperme

Spermin, moćan antioksidans pronađen u ljudskoj spermi, navodno smanjuje bore i glatku kožu. Jedan tretman spermom u Njujorku košta oko 200 evra, piše Žena net.

Maska od obrezanih kožica penisa

Kreme i serumi TNS rekavers kompleks kompanije Skin Medica, u kojima se prepucije obrezanih beba u SAD prodaju za 100 eura po tretmanu.

Maska od placente

Posteljica ima prirodni antioksidans, proteinske i aminokiseline koje povećavaju sposobnost kože da upija kiseonik i stimuliše metabolizam ćelije, obnavlja tkivo i reprodukuje i nadopunjuje ćeliju. Maske placente su posebno popularne među holivudskim zvezdama i koštaju oko 150 evra po tretmanu.

Maska od puževog sekreta

Naučnici su otkrili da sekret običnog puža povoljno deluje na oštećenu kožu i sprečava prerano starenje i stvaranje bora. U Njujorku takav tretman košta oko 120 evra.

Maska od ptičjeg izmeta

Gejša maska za lice sadrži izmet od slavuja. Japanski prah, poznat kao uguisu no fun, bogat je aminokiselinom guanin, koja oživljava i čisti kožu. U poznatom njujorškom velnes centru Shizuka tretman kosta oko 120 evra.

Maska od 24-karatnog zlata

Zlato usporava razgradnju kolagena i elastina, kako bi se sprečilo starenje kože. Podstiče obnavljanje površinskih ćelija kože, što kožu čini zategnutom i mlađom. U SAD-u tretman zlatom košta oko 270 evra.

Maska od bubašvaba

Poznato je da su žene u Koreji opsednute mladelačkim izgledom. Među njima je pravi hit maska od bubašvaba, ali sveže samlevenih. Cena takvog tretmana nije nam poznata, kao ni koliko bi takva pomlađujuća maska bila popularna kod nas.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.