Brazilski supermodeli otkrivaju: Ovo su tajne savršene guze!

(foto: Instagram profil Lais Ribeiro)
(foto: Instagram profil Lais Ribeiro)

Neki od najpoznatijih modela Victoria’s Secreta su dobar deo popularnosti i uspeha u svetu modelinga zaradile i zbog savršeno oblikovanih pozadina.

Osim odličnih gena i potpune posvećenosti vežbanju, postoji još nekoliko sasvim logičnih objašnjenja kako je moguće postići takav efekat.

“Ako želite savršeno oblikovanu zadnjicu posvetite se pilatesu koji daje neverovatne rezultate. Nikada mi nije bilo toliko zabavno da radim čučnjeve koji su uz to maksimalno delotvorni”, izjavila je Lais Ribeiro, istaknuvši kako nemogućnost odlaska u teretanu ne sme da bude opravdanje za izbegavanje vežbanja.

(foto: Instagram nalog Caroline Trentini)
(foto: Instagram nalog _vsangels2016)

“Preferiram kompletne treninge umesto vežbi za pojedine delove tela, koje su mi uglavnom dosadne. Uz dvoje dece više ne stižem da se toliko posvetim vežbanju, ali sam pronašla savršen sport koji spaja borbu i funkcionalne vežbe, čak ga i volim zvati funkcionalnim borbama”, objasnila je Caroline Trentini za čiji se plan i program vežbanja brine lični trener, a uobičajeni trening traje oko 45 minuta. Kombinuje boks, skakanje u mestu i Muay Thai (tajlandski boks), a uverena je kako upravo je poslednja stavka najbitnija za savršenu stražnjicu.

(foto: Instagram nalog Adriane Lime)
(foto: Instagram nalog Adriane Lime)

“Verujem kako za početak treba da prestanete da toliko sedite na svojoj stražnjici ako želite da postignete oblik o kojem sanjate. Moja tajna za čvrstu guzu je kombinacija čučnjeva, trčanja i sklekova. Takođe, ne zaboravite na hodanje koliko god vam to vreme dopušta!”, istakla je Adriana Lima i objasnila kako je Brazilkama oblik guze naročito bitan zbog minijaturnih kupaćih kostima koje obožavaju da nose.

(foto: Instagram nalog Ize Goulart)
(foto: Instagram nalog Ize Goulart)

“Svakodnevno odvojim sat vremena za vežbanje, bez obzira na mesto na kojem se nalazim. Iako sam oduvek želela da imam ličnog trenera, zbog prečestih poslovnih putovanja, to je nemoguća misija. No, ako želite čvrstu guzu ne zaboravite na čučnjeve”, objasnila je Iza Goulart.

Izvor: budiin.24sata.hr
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.