callie-thorpe
(foto: Instagram/Callie Thorpe)

Plus-sajz blogerka Callie Thorpe je uspešno uzvratila udarac brojnih hejtera koji su pokušali da njenu sreću zasene pogrdnim komentarima na račun njenog izgleda.

Ova simpatična lifestyle blogerka iz Londona je nedavno izgovorila “sudbonosno DA” i udala se za kolegu blogera Daniela Hetheringtona.


Par je svoj medeni mesec proveo na sunčanim plažama Meksika, a Callie je svoju radost podelila sa pratiocima na Instagramu, objavivši seriju fotografija. Međutim, fotografije Callie u kupaćem kostimu su naišle na osudu mnogih ljudi. “Jesi li morala da se podmažeš pre nego što si se uvukla u venčanicu?” “Zašto deliš savete kada si debela?” Priključili su se mnogi “dežurni hejteri”, pozivajući za “spas kitovima” i pišući slične pogrdne komentare.

Callie je ponovo podelila fotografiju koja je pobrala najveći broj pogrdnih komentara i napisala:

“Hajde da malo popričamo o celulitu. Najverovatnije ga i vi imate. To je deo kože, to su gromuljice masti ispod kože i verujte mi kad vam kažem da vam u borbi sa njim neće pomoći nikakva “čudotvorna” krema. I još važnije, on vas ne definiše kao osobu, niti određuje vašu privlačnost.”

“Imam poruku za sve svoje internet mučitelje. Da, možda imam višak kilograma ali imam i sjajan posao, predivne prijatelje, i osobu koja me voli. Da, voli me baš ovakvu. Imam vernog pratioca sa kojim putujem, smejem se i delim i dobre i loše trenutke. Žao mi je što vi imate samo gnev i mržnju. I zato, radije bih pristala na višak kilograma i život pun ljubavi nego na lažnu sliku savršenstva i samoću. I ovim bih vam poslala mnogo ljubavi i nade da ćete jednom imati makar delić ovoga što ja imam jer mi zvučite vrlo, vrlo usamljeno”, poručila je na kraju ova blogerka.

Izvor: dailymail.co.uk
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.