4

Jedna fitnes blogerka inspirisala je na hiljade devojaka širom sveta fotografijom kojom je pokazala da ni njeno telo nije savršeno.

Ashlie Mostad je blogerka koja piše o ishrani, vežbanju i zdravom životu, a sve postove potkrepljuje fotkama svog izvajanog tela.

Untitled
(foto: Instagram/foodiegirlfitness)

Ali, sada je želela da dokaže da društvene mreže mogu i te kako da prevare u pojedinim slučajevima.

Postavila je dve fotografije koje su nastale u istom minutu, ali u različitim pozama i iz različitih uglova. Fotka je za kratko vreme dobila (za sada) oko 200 hiljada lajkova i podeljena je 75 hiljada puta.

“Ako ću da vam pokažem fotografiju na kojoj poziram, onda ću sa vama da podelim i ne previše laskavu stranu sebe. Suprotno onome što nas je društvo naučilo, naša vrednost se ne meri time izgledom stomaka, celulitom na guzi ili opuštenim rukama”, rekla je Ashlie.

15027988_1135401573239760_7965730707118248942_n
(foto: Instagram/foodiegirlfitness)

Ona je tom fotografijom želela da uteši sve one koji su zaslepljeni uticajem društvenih mreža.

“Rečeno nam je da nećemo biti dobri sve dok ne prihvatimo neki od ideala savršenosti koje nam naturaju. Ali prava magija se dešava onda kada prihvatimo sebe kakvi jesmo”, dodala je blogerka.

Ispričala je da se uprkos prirodi svog posla i ona ponekad oseti nesigurno zbog tela.

“To ne znači da se ja ne borim sa prihvatanjem sopstvenog tela, već znači da razumem da je rad na tome da volim sebe najvažniji posao koji ću ikada imati”, zaključila je blogerka.

Njena poruka doprla je do mnogih devojaka koje su joj zahvaljivale na inspiraciji i motivaciji.

Izvor: usmagazine.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.