BRAVO: Rodila je ŠESTORO dece – i manekenka je za donji veš!

Nakon rođenja 6 beba, počela je da ozbiljnije razmišlja o makenekstvu (foto: Instagram)
Nakon rođenja 6 beba, počela je da ozbiljnije razmišlja o makenekstvu (foto: Instagram)

Sa samo 30 godina, Australijanka iz Brizbejna Rosie Luik  doživela je više nego većina njenih vršnjaka.

Osim što je majka četvoro dece, u 25. godini je dospela u medije kada se ponudila da bude surogat majka svojoj najboljoj drugarici.

Na svet je donela zdrave blizance svojoj prijatejici, međutim kada se porađala sa svojim četvrtim detetom zdravlje joj je bilo toliko ugroženo, da su lekari mislili da neće preživeti. Ipak, od tada Luikova je pokazala koliko životu ume da iznenadi i postala poznati model, baš kao što je i želela kada je bila dete.

Danas je zaštitno lice linije veša Britney Spears (foto: Instagram)
Danas je zaštitno lice linije veša Britney Spears (foto: Instagram)

Upravo je potpisala ugovor sa modnom agencijom Mint Menagment i odabrana je za ambasadorku linije donjeg veša Britney Spears za Australiju. Rosie reklamira i druge poznate brendove, poput Beyond kokosove vode, a napisala je i nekoliko knjiga o svom iskustvu vantelesne oplodnje.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

“Veliki je to posao koji svakodnevno obavljam”, priznaje Luikova i dodaje da je sve u održavanju rutine. “Iskreno, ne mislim da sam mogla da u svojim 20-tim podnesem ovo na pravi način, ali sada sam mnogo otpornija i modnoj industriji mogu da donesem nešto drugačije”.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

“Moja radna etika je danas mnogo izraženija nego pre i znam da sam morala da nešto postignem pre nego što doživim i poslovni uspeh. Zato su me mnoge agencije odbile kada su čuli da nisam u 20-im kada sam počinjala karijeru, ali sam zahvalna što sada imam tako divan menadžment iza sebe”, kaže Rosie.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Što se ugovora za liniju veša slavne pevačice tiče, 30-godšinja Australijanka je veoma ponosna na taj uspeh. “Ceo brend Spearsove se zasniva na osnaživanju žena i posebno mi je zadovoljstvo što sam deo te kampanje”.

Oduvek je maštala da se bavi manekenskim poslom, ali nakon što je umalo umrla tokom rođenja četvrtog deteta, Rosie je odlučila da svoje snove pretvori u stvarnost. “Najpre sam radila neke promotivne poslove. Tek tada su počeli da mi prilaze ljudi iz modne industrije. Volim koliko sada radim i jedna od mojih ćerki, Coco, već pokazuje interesovanje za manekenstvo”, priznaje Luikova.

Rosie sa svoje četvoro dece (foto: Instagram)
Rosie sa svoje četvoro dece (foto: Instagram)

“Trenutno sam veoma zadovoljna svoji životom. Volela bih da u budućnosti radim za neke velike australijske brendove, ali sam zahvalna na ovome što imam sada”, kaže na kraju ova hrabra i neobična majka četvoro dece.

Izvor: Dailymail.co.uk

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.