Bravo: Rekao joj je da bi je oženio da nije debela – evo kako mu je odgovorila!

michelle-thomas-3
Michelle je priču o svom neprijatnom iskustvu objavila na blogu

Blogerka Michelle Thomas je nakon jednog sastanka doživela izuzetno neprijatno iskustvo i rešila je da ga putem svog bloga podeli sa ženama širom sveta.

Naime, Michelle je pre izvesnog vremena započela dopisivanje sa dečkom (kog je u svom blogu nazvala Simon), preko društvene mreže Tinder. Nakon nekoliko dana intenzivnog dopisivanja, rešili su da se upoznaju.

Otišli su na piće, a potom i na večeru u centru Londona. Simon je nije previše impresionirao, pa je iduće večeri otišla na sastanak sa drugim muškarcem. Nekoliko dana kasnije stigao joj je podugačak mejl u kom joj je Simon poručio da je obožava, ali da nikad ne bi mogao da bude sa njom jer ne bi mogao da postigne erekciju.

“Neću te lagati. Je*eno te obožavam, Michelle, i mislim da si najlepša devojka koju sam ikad sreo. Ali moj mozak se napali na nekog mršavijeg. Iako me napaljuje tvoj um, tvoje lice, tvoja ličnost (i Bože…stvarno, stvarno, me napaljuju) ne mogu reći istu stvar za tvoju figuru. Imam osećaj da bi me moje telo izneverilo kad bismo se skinuli. Ne želim da se to dogodi, srećo. 

Ne želim da ležim pored tebe, a da me ti pitaš zašto nisam tvrd. Jako sam razočaran u sebe jer jako dugo nisam sa nekim osetio ovo što osećam sa tobom, ali pokušavam da budem iskren prema tebi, a da ne ispadnem totalni kreten. Mogli bismo da budemo fantastični prijatelji, da flertujemo i šalimo se, i obožavamo jedno drugo i… oženio bih te istog časa da si mršava jer ono što imaš u svom umu je jedinstveno i stvarno, stvarno mi se sviđa”, napisao je Simon.

Michelle je rekla da je bila psihički razorena kada je pročitala ovu poruku dok je drugi muškarac bio u toaletu. Kad se on vratio, nije mogla da prestane da plače i ispričala mu je šta se dogodilo… i taj sastanak je preseo oboma.

“Ovo je noćna mora svake žene. To je ona duboko ukorenjena misao koju imaš kao tinejdžerka i nikad zapravo ne ode, koliko god si zabavna i pametna… Da, ako imaš previše kila, muškarcu ništa drugo nije važno. Ova poruka je probudila tu uspavanu misao koju mislim da ima svaka žena. Jedan muški prijatelj mi je rekao da ‘ni jedan muškarac to ne bi rekao osim ako želi nekoga da povredi”, poverila se Michelle.

Kad se malo smirila, odlučila je da celu priču objavi na svom blogu, nakon čega ju je Simon zamolio da priču ukloni, ali ona to ne namerava da učini. Poručila je i da ju je dodatno motivisalo to što Simon ima 13-godišnju ćerku koju može da povredi ovakvim stavovima.

michelle-thomas-5
Michelle se ne stidi svog tela!

U svom odgovoru Simonu je napisala da se ni u jednom trenutku nije predstavljala drugačijom nego što jeste, te da se i na njenim fotografijama na Instagramu, koji je dostupan preko profila na Tinderu, može videti kako izgleda, te dodala:

“Iskrena sam po pitanju toga ko sam: Opisujem samu sebe kao ženu koja voli pizzu i na Instagramu se mogu videti moje fotke u bikiniju u kampanji za bikini za sve veličine. Volim da mislim da me doživljavaju kao samopouzdanu, srećnu ženu. Je li to razlog što si se za mene odlučio? Jesi li me video i pomislio: ‘Gle, ova ima predobro mišljenje o sebi, to treba spustiti malo?’. On će vas upropastiti: Ovakav muškarac vam ne treba u životu!

Ono što me stvarno zabrinjava i što je stvarni razlog što ovo iznosim javno, jeste činjenica da imaš 13-godišnju kćerku. I želim da je ohrabrim da voli, uživa i brine se o svom telu. Ono pripada njoj i samo njoj. Hvali njen intelekt i njenu kreativnost. Neka uvek pomera svoje granice i bude neustrašiva. Neka razvije neprobojno samopouzdanje tako da ako (biću nežna, reći ću ‘ako’) dođe trenutak da neki mali, nesretni čovečuljak pokuša to da pokvari, ona odgovori ovako kao što ja odgovaram danas”.

Poručila je Simonu i da joj se više nikad ne obrati i da se nada da će svaki muškarac koji ovo čita dobro  razmisliti pre nego što nekoj ženi priredi sličnu neprijatnost.

Muškarac s kojim je bila na sastanku kad je primila Simonovu poruku javio joj se nakon što je objavila ovaj tekst i ponovo su u kontaktu.

Foto: Instagram
Izvor: diply.com
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.