Bravo: Hrabru vlogerku tumor nije zaustavio na putu do uspeha

Hrabrost ove devojke pduševila je sve (foto: Instagram)
Hrabrost ove devojke pduševila je sve (foto: Instagram)

Neretko se okrećemo proverenim You Tube kanalima u potrazi za najnovijom inspiracijom za frizuru ili šminku, ali je posebno važno kada poštovaoci lepote i mode ovim putem šalju poruku o samopouzdanju i prhvatanju sebe.

Beauty vlogerka Marimar Quiroa je jedna od tih ljudi. 22-godišnja ljubiteljka šminkanja i instruktorka Zumbe je rođena sa cističnim tumorom higroma (sluzne kesice) u vratu i ustima. Zbog toga ona koristi čevčice za jelo, komunicira znakovnim jezikom i ima rupu u vratu da bi disala.

Ona zna da je prelepa uprkos tumoru (foto: Instagram)
Ona zna da je prelepa uprkos tumoru (foto: Instagram)

U ekskluzvnom intervjuu za Barcroft TV, Marimar je otkrila kroz šta je sve prolazila tokom brojnih i mukotrpnih operacija kao dete kako bi smanjila veličinu tumora i kako je to nikada nije sprečilo da sebe doživljava kao lepoticu. Kaže da je tokom odrastanja stajala ispred ogledala i svom odrazu govorila da je prelepa. Takođe je nabrajala pet svojih omiljenih vrlina kako bi dobila što veće samopouzdanje.

Njena ljubav prema šminkanju, u kombinaciji sa neustrašivošću koju Marimar poseduje, dovela je do toga da otvori svoj kanal na You Tubu, gde svakodnevno deli beauty savete i tutorijale. Od kada je počela sa video klipovima, 2012. godine, izgradila je bazu od preko 100.000 obožavalaca i ima preko 9 miliona pregleda njenog kanala. Iako se svi pratioci dive njenom duhu i obraćaju joj se za savet, susretala se i sa nasilnicima kako na internetu tako i u svakodnevnom životu. Ali ona uopšte ne obraća pažnju na njih.

Želi da uči i drugima pomogne (foto: Instagram)
Želi da uči i drugima pomogne (foto: Instagram)

“Lepota je za mene prihvatanje onoga što jesi i ignorisanje svega što drugi pričaju”, objašnjava ona. “Nije važno da li imaš lice koje izgleda drugačije…prihvati sebe onakvim kakav si”. Ova ljubiteljka šminke trenutno pohađa prvu godinu škole lepote i nada se da će jednog dana postati učiteljica deci sa ometenim sluhom. Dok radi na ostvarivanju svojih ciljeva, želi da nastavi da pokazuje svetu da je samoprihvatanje ultimativna forma lepote.

Pogledajte njen ceo intervju u videu.

Izvor: Popsugar.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.