Bijonse se vratila veganskoj ishrani zbog Coachelle

Izvor: Metro.co.uk

Bijonse je učestvovala u osmišljavanju veganskog programa ishrane pod nazivom 22 Days Nutrition, a koji želi ponovo da primeni zbog Coachelle.

Inače, pevačica je 2013. sa svojim mužem Džej Zijem, odlučila da isproba veganske specijalitete. Već 2015. godine postaje suosnivač 22 Days Nutrition kompanije koja propagira zdravu, organsku hranu. Naziv kompanije potiče od samog programa koji podrazumeva tronedeljno “čišćenje” od nezdravih prehrambenih navika.

Pevačica bi uskoro trebalo da nastupa na muzičkom festivalu Coachella, na kojem je trebalo da nastupa 2017. godine, ali nije mogla zbog trudnoće.

Za predstojeći festival, Bijonse je odlučila da se sprema hraneći se zdravo – avokado tostovima, pritom objavljujući fotke svojih obroka na instagramu, kao pravi milenijalac.

Zašto Bijonse želi opet da postane vegan? Ukratko –  zbog zdravlja. Duži odgovor bi glasio da je imala sjajno iskustvo sa veganskom ishranom, koje želi da ponovi i da se vrati u top formu za njen dugoočekivani nastup na Coachelli.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.