Beauty tajne Jennifer Aniston: Šta jede, s kim trenira i kako se neguje?

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Iako je prošlo više od 2 decenije otkad smo upoznali Jennifer Aniston kao simpatičnu, ali razmaženu bogatašicu koja napreduje od očajne konobarice do prodavačice u čuvenom modnom lancu, odnosno Rachel Green u kultnoj seriji Prijatelji, sudeći prema njenom fizičkom izgledu stiče se utisak kao da je za nju vreme stalo i da je ono na nju ostacvilo veoma malo traga. 

U čemu je njena tajna, osim dobre genetike?

Harizmatična glumica izuzetno je disciplinovana kada je u pitanju ishrana, vežbanje i odlasci u krevet. Sa disciplinovanim načinom života 46-godišnja Jennifer počinje od samog jutra. “Ako radim, obično se budim u između pola 5 i 5 sati ujutru. Ako ne snimam ništa, probudiću se između 8 i 9. Ne volim biti budna do kasno, jer počinjem da se osećam neprijatno”, izjavila je svojevremeno za Well and Good.

Nakon buđenja, lepa glumica ispija svoj eliksir lepote – malo zagrejane obične vode s nekoliko kriški limuna, čime podstiče rad metabolizma i sagorevanje kalorija. “Umivam se tek s malo vode i sapuna kako bih se razbudila, a potom na lice nanosim hidratantnu kremu s visokim zaštitnim faktorom. Reč je o brzom ritualu, jer ne volim previše vremena da provedem na uređivanje”.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Anistonova nakon toga odvoji 10 do 20 minuta za meditaciju. Obično je reč o već uhodanoj mantri transcendentalne meditacije s kojom se opušta za novi radni dan. “Za doručak obično uzmem neki šejk od banana, borovnica, smrznutih višanja i proteina u prahu, s dodatkom zelenog povrća, make i malo kakaa. U poslednje vreme stavljam i nešto kolagena u prahu, i primećujem razliku. Nokti su mi snažniji i zdraviji, a koža mi nekako isijava iznutra.”

Ako ne uzme prvi obrok u tečnom obliku, Jennifer se opredeljuje za komadić tosta, poširano jaje i malo avokada, ili za žitarice od prosa koje pomeša s malo bademovog mleka i sa bananama.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Najvažniji deo jutarnje rutine ogleda se u uhodanom work out ritualu koji se menja u zavisnosti od raspoloženja glumice.“Imam odličnu ličnu instruktorku s kojom prvo vozim bicikl oko pola sata, a zatim praktikujemo jogu još 40-ak minuta. Nakon toga idem u teretanu gde vežbam na različitim spravama kako bih pojačala snagu tela. Uvek kombinujem različite sprave kako bih zbunila telo. Trčanje na traci može da bude jako teško, pa najčešće pustim omiljenu muziku i tako trčim u ritmu energičnih pesama”, završava svoj opis dnevne brige o telu Jennifer Aniston.

Izvor: Kurir Stil
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.