Baš kao nekada: Moja Kravica jogurt u trouglastom pakovanju ponovo sa nama!

Slobodan Srećković, regionalni direktor marketinga Imleka i Ilija Šetka, generalni direktor Imleka (foto: PR)
Slobodan Srećković, regionalni direktor marketinga Imleka i Ilija Šetka, generalni direktor Imleka (foto: PR)

Koja je vaša najlepša uspomena iz detinjstva?

Svi se dobro sećamo onih lepih jutara kada bi nas probudio predivan miris iz kuhinje, a zatim bi nas na stolu dočekao obilan doručak uz neizostavan dodatak – Moja Kravica jogurt u trouglastom pakovanju.

U prisustvu velikog broja prijatelja, partnera i javnih ličnosti, Imlek je predstavio dobro poznati Moja Kravica “trougao” jogurt, koji se vratio posle više od 20 godina. Prisutni su imali priliku da se na tematskoj retro žurci prisete dobrih starih vremena čiji je simbol bio upravo ovaj jogurt.

Ovaj čuveni jogurt je svojim karakterom, koji su činili njegov oblik i njegov jedinstveni ukus, postao simbol jedne epohe koju ljudi pamte kao stara dobra vremena. To je glavni razlog zbog čega su se godinama kasnije prepričavale priče o trouglastom jogurtu. Ono što smo nekada davno voleli ponovo je među nama, jer svaka generacija zaslužuje da proba Moja Kravica jogurt iz pakovanja koje inspiriše, zabavlja i čuva ne samo dobro poznati ukus, već i duh jednog lepog vremena.

“Kroz stalnu komunikaciju sa potrošačima ustanovili smo da im je ovaj proizvod najviše nedostajao, i zbog toga smo odlučili da pokrenemo projekat ponovnog lansiranja trouglastog jogurta. Prošlo je godinu i po dana od kada mi je rečeno da je to nemoguće i da na celom svetu ne postoji više nijedna mašina koja pravi trouglasti jogurt. Ipak je moguće, pošto su inženjeri Imleka i Tetra Paka našli način da danas originalno pakovanje Moja Kravica jogurta, u svima omiljenoj trouglastoj ambalaži, ponovo bude u prodavnicama širom Srbije. Onima koji ga pamte, Moja Kravica „trougao“ probudiće najlepša osećanja i podsetiti ih na dobra stara vremena”, izjavio je ovom prilikom Ilija Šetka, generalni direktor Imleka.

Evo ko je sve prisustvovao promociji:

Luka Raco – kopija Ilija Šetka, gen.dir. Imleka i Frančesko Faela Tetra Pak – kopija Dragan Bjelogrlić – kopija Milutin Mima Karadžić – kopija Zoran Baranac Bojana Ordinačev – kopija Svetlana Glumac i Ilija Šetka

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.