Alessandra Ambrosio otkriva tajnu savršenog izgleda

I nakon dva porođaja ona izgleda savršeno na pisti (foto: Wenn)
I nakon dva porođaja ona izgleda savršeno na pisti (foto: Wenn)

Modeli Victoria’s secreta su poznati po tome što prate stroge režime ishrane i napornih treninga, naročito uoči godišnje velike revije. Jedna od najpoznatihih Anđela otkrila je svoj način ishrane i kako održava vitku liniju i nakon dva porođaja.

Alessandra Ambrosio kaže da ona zapravo ne drži dijetu. “Kada god počnem sa dijetom, sve krene nizbrdo. Zato ako poželim da uzmem parče tamne čokolade ili izađem sa drugaricama na piće za vikend, to ću i uraditi. Zapravo, pijem čašu crnog vina uz večeru skoro svakog dana i dva, tri puta nedeljno, uz šolju čaja pojedem jedan kolač sa ćerkicom Anjom koja je opsudna kapkejkovima. Moj sin Noah samo poliže šlag odozgo”, priznaje supermodel.

Priznaje da ne vodi mnogo računa o tome šta jede (foto: Instagram)
Priznaje da ne vodi mnogo računa o tome šta jede (foto: Instagram)

Ona ne vodi računa ni o ostaloj hrani koju jede, te kaže da jede i ugljene hidrate. “Ne odričem se nijedne vrste hrane. Sve je u umerenosti i različitim namirnicama svakoga dana. Ne davim se u testenini, ali kada odem kući u Brazil, pasta je svuda ili hrana sa hlebom, i sve je tako ukusno, te pojedem šta poželim, a onda kada se vratim u Los Anđeles okrećem se salatama, ribi, piletini sa povrćem”, priznaje 35-godišnja Alessandra.

Ona je otkrila i da je u prošlosti probala esktremne dijete, ali da joj se to nije nimalo dopalo. Kaže da je nakon prvog porođaja imala samo tri meseca da skine višak kilograma, te da je bila na režimu ishrane po kom je unosila samo 1200 kalorija dnevno i da je mrzela svaki trenutak tog iskustva.

Izvor: Businessinsider.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.