auto
Live happy (foto: Christian Yves Ocampo)

 

Lujza Hej je osoba koja je kroz svoje životno iskustvo odlučila da promeni svoje navike i okrene se alternativnim metodama kojima je prvo pomogla sebi, a onda i drugima, i trenutno je jedna od najpoznatijih autorki iz oblasti samopomoći, pozitvnih misli i afirmacija.

Misli koje su usmerene pozitivno mogu poboljšati psihološko stanje pojedinca i doprineti pozitivnim rezultatima jer menjaju ponašanje osobe, što je glavna ideja o afirmacijama.

Potrudite se da afirmacije prihvatite otvorenog uma i srca, bez predrasuda, jer jedino tako možete doći do pozitivnih promena u vašem razmišljanju i svakodnevnom životu.

 

1. Ono što dajemo to nam se i vraća.

“Ja pružam ljubav i radost i nalazim je gde god da krenem”

2. Ono što verujemo o sebi i o životu postaje naša istina

“Ja verujem da sam predivna i život je radost”

3. Naše misli su stvaralačke

“Ja prihvatam sebe i sa lakoćom biram misli koje me hrane”

4. Svi smo mi vredni ljubavi

“Ja sam vredna ljubavi zato što postojim”

5. Samoodobravanje i samoprihvatanje su ključ do pozitivnih promena

“Volim i prihvatam sebe i sa lakoćom činim promene”

6. Možemo se osloboditi prošlosti i oprostiti svima

“Ja živim u sadašnjem trenutku i sa lakoćom se  oslobađam prošlosti”

7. Opraštanje otvara vrata ljubavi

“Vrata mog srca su širom otvorena i ja sam bezbedna”

8. Ljubav je najsnažnija isceljujuća snaga koja postoji

Ja sam moćan kanal za isceljujuću ljubav”

9. Samo imajte volju, samo želite

“Voljna sam da doživim sve radosti života. Život me voli. Bezbedna sam.”

BONUS: 2 afirmacije iz knjige Lujze Hej “Ti možeš izlečiti svoj život”

“U beskraju života u kome se nalazim, sve je savršeno, celo i potpuno. Verujem u moć daleko veću od svoje, koja svakog dana, u svakom trenutku teče kroz mene. Otvaram se unutrašnjoj mudrosti da u ovom Univerzumu postoji samo Jedna Inteligencija. Ta Inteligencija daje nam sve odgovore, sva rešenja, sva isceljenja, sve ove kreacije. Imam poverenja u tu moć i Tu Inteligenciju i znam da sve što treba da saznam ukazaće mi se, sve što mi je potrebno stići će do mene u pravi čas i na pravom mestu. U mom svetu, sve je dobro.”

“U beskraju života u kome se nalazim, sve je savršeno, celo i potpuno. Prošlost nema nikakvu moć nada mnom, jer sam voljna da učim i da se menjam. Na prošlost gledan kao nešto što je nužno da bih dospela tamo gde sam danas. Hoću da počnem od trenutka u kome se baš sada nalazim i da očistim prostorije svoje mentalne kuće. Znam da nije važno odakle ću krenuti, stoga polazim od najmanjih i najlakših prostorija i tako ću brzo videti rezultate. Ushićena sam što se nalazim usred ove avanture jer znam da nikada više neću proći kroz takav doživljaj. Voljna sam da oslobodim samu sebe. U mom svetu, sve je dobro.” 

Izvor: dobremisli.com

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.