7 nesavršenosti na ženama koje muškarci obožavaju

(foto: Pinterest)
(foto: Pinterest)

Moguće je da neke stvari u svom izgledu ili ponašanju smatraš neprivlačnima i da njima odbijaš muškarce. Međutim, upravo je suprotno.

Zato ti ovaj tekst ne govori šta trebaš da radiš da bi ga osvojila, nego da se opustiš i budeš svoja.

Uživanje u hrani

Verovatno na dejtu paziš šta naručuješ i trudiš se da to bude neka salata ili nešto zbog čega nećeš biti sva zamazana. Međutim, muškarcima je baš slatko kad uzmeš pljesku, jer onda znaju da pored tebe mogu da se opuste i uživaju.

Lapsusi

Ne treba da te brine ako neko slovo ne izgovaraš pravilno ili ako napraviš previše lapsusa, bar kada je dejt u pitanju. Tom lapsusu ćete se sigurno smejati kasnije i ostaće super sećanje na dejt.

Kikotanje

Svi imamo trenutke u kojima se toliko zasmejemo da zvučimo kao Sandra Bulok u “Mis tajni agent”. Zaboravite na fejk osmeh, jer na dejtu treba da bude zabavno, zato se slobodno kikoći koliko želiš.

Stomačić

To što nemaš zategnut stomak može da smeta samo tebi i da ti uruši samopouzdanje, a ono je za muškarce mnogo važnije od toga da budeš fit.

Ožiljci i strije

Ožiljci su dokaz da smo živi, da smo nešto u životu prošli, baš poput bora i zato nema razloga da ih sklanjamo i da ih se stidimo.

Smotanost

Ne postoji čovek koji je u svemu spretan i koji se nikada nije izblamirao. Biće mu drago da ti pomogne u stvarima u kojima si trapava, kao što ćeš i ti njemu pomoći kada on nešto ne ume da uradi.

Nesavršeni zubi

Holivud nam je nametnuo lažni porcelanski osmeh kao princip lepote, e pa mi tražimo osmeh sa karakterom. Zato nemoj da bacaš gomile novca kako bi u ustima imala nisku bisera, jer je mnogo važnije šta ćeš njima izgovoriti.

Izvor: The Talko
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.