7 sigurnih znakova da mu se dopadate

flert-default

Flertuje li svesno ili nesvesno, nije ni važno!

Ma koliko se trudili, ne možemo sakriti kad nam se neko sviđa. Ako primetiš sledeće znakove, budi sigurna da mu se sviđaš!

Osmeh

Kada se radi o flertovanju osmeh je gotovo siguran pokazatelj da mu se sviđaš. Ako primetiš da ti se osmehuje, velike su šanse da želi da započne razgovor s tobom. Možda je sramežljiv, pa čeka da napraviš prvi potez ili da bude siguran u signale koje mu šalješ. Ako se i on tebi sviđa, napravi prvi korak. Nasmeši se i upusti se u razgovor. Tinejdžeri na sastanku.

Rumenilo

Možda ne znaš koliko je sramežljivim momcima teško da flertuju sa devojkama koje im se sviđaju. Ako primetiš da se zarumeneo kao paprika, to je siguran znak da mu se sviđaš i da mu je zbog toga neprijatno. To je reakcija koju ne možemo sakriti, ma koliko se trudili!

Imitira te

Ponekad oponašamo mimiku i pokrete druge osobe, a da toga nismo ni svesni. Ovo je još jedan znak da mu se sviđaš. Nasmeje li se kad i ti, trepne li kad i ti, popije li gutljaj vode u istom trenutku kao i ti? Ovo je prirodna reakcija kod ljudi kojima se sviđa osoba koja im je u blizini.

Ruke su mu na bokovim

aAko svoje ruke stavi na svoje bokove ili palčeve zakači za rub farmerki, verovatno mu se sviđaš. Ovo je tipična mačo poza kojom muškarci nesvesno žele pokazati da su samopouzdani i zainteresovani. Ako se ovako ponaša kad razgovara s tobom – sviđaš mu se.

Dodiri

Ako te često dodiruje u toku razgovora, to je još jedan znak. Na ovaj način želi skrenuti tvoju pažnju na sebe i po svaku cenu razgovarati s tobom.

Proširene zenice

Ovo je još jedna nesvesna reakcija koju ne možemo sakriti pred osobom koja nam se sviđa. Kad nas nešto uzbudi i privuče – naše zenice postanu šire. Ako primetiš da mu se zenice šire dok priča s tobom – to je još jedan siguran znak da mu se sviđaš.

Meškolji se i vrpolji

Je li ti neprijatno kad si kraj nekoga ko ti se sviđa? To je sasvim normalno i velika je šansa da je i njemu jednako nelagodno. Ako se vrpolji dok razgovara s tobom, to je samo zato jer je uzbuđen i jer mu se sviđaš. Deluje li malo smotano? Zaboravlja na stvari ili mu stalno nešto ispada iz ruke? Meškoljenje je još jedan znak koji ti daje zeleno svetlo, ako nisi sigurna sviđaš li mu se.

Izvor: Brightside.me
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.