7 prelepih žena sa jedinstvenom bojom kože

Lepota nije univerzalna – ona dolazi  u najrazličitijim oblicima i bojama!

Predstavljamo vam prelepe žene se neobičnom bojom kože koja ih čini apsolutno jedinstvenim:

Connie Chiu

Connie Chiu je rođena u Hong Kongu i jedina je od četvoro dece u svojoj porodici koja je rođena sa albinizmom. Connie se sa porodicom preselila u Švedsku i sa 24 godine započela manekensku karijeru, a bavi se i jazz pevanjem.

Nikia Phoenix

Američki model Nikia Phoenix izdvaja se od drugih zbog tamne boje kože, prirodno kovrdžave kose i pegica koje joj prekrivaju celo telo. Danas je zaštitno lice reklamnih kampanja velikih kompanija kao što su Coca-Cola i Target.

Winnie Harlow

Winnie ima vitiligo – kožno oboljenje koje uzrokuje depigmentaciju na različitim delovima tela. Njena neobična pojava privukla je pažnju modela Tyre Banks koja ju je pozvala na takmičenje za buduće top modele. Winnie je osvojila peto mesto i postala zaštitno lice brenda Desigual u Barceloni.

Ava Clarke

Ava Clarke je Afroamerikanka sa albinizmom. Zahvaljujući svojoj plavoj kosi, zeleno-plavim očima i ružičastim usnama, za krakto vreme je uspela da osvoji svet mode. Njene fotografije krasile su naslovne strane modnih magazina poput Voguea, Denima i VIP-a.

Khoudia Diop

Khoudia Diop je 19-godišnjakinja iz Senegala koju su agenti jedne modne agencije primetili zbog neobične boje kože. Sada je uspešan model i na svom Instagramu ima preko 235.000 pratilaca koje svakodnevno motiviše da prihvate ono što ih izdvaja od drugih.

Anastasia Zhidkova

Ruskinja Nastya Zhidkova proglađena je za najlepšu albino devojku na svetu. Osim što se može pohvaliti svojom jedinstvenom lepotom, ona je i veoma talentovana pevačica.

Lola Chuil

Lola živi u Los Angelesu, pohađa srednju školu i govori 8 jezika. Na Instagramu je prati preko 464.000 ljudi koji su opsednuti njenom specifičnom bojom kože crnom poput ugljena, predivnim usnama i očima. Mnogi modni stručnjaci joj predviđaju vro uspešnu karijeru u svetu modelinga.

Izvor: Brightside.me
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.