7 načina da saznate da li vas partner laže

17792350_1409918035744969_1786661863_n
(foto: favim.com)

Svako od nas se u nekom trenutku našao u situaciji da posumnja u vernost i iskrenost svog partnera.

Evo kako možete prepoznati lažova:

Zamuckivanje tokom razgovora – Kada razgovarate putem telefona normalno je zastati i setiti se određenih informacija koje vam druga strana traži. Ipak, ukoliko vaš muškarac zamuckuje i gleda konstantno u vas, koristeći iste fraze, onda je vrlo verovatno da nešto “muti”.

Prazna priča – On konstantno priča ali ništa konkretno ne govori. Konstanstno “vrti” neke priče za koje ni vi sami niste sigurni šta znače i zbog čega ih on uopšte deli sa vama.

Odugovlačenje i oklevanje – Zamuckivanje, izgovaranje gomile bespotrebnih uzrečica često su metode kojima se koriste muškarci koji nešto skrivaju. Odugovlačenjem on sebi kupuje vreme!

Zamišljen pogled i ćutanje – Ukoliko se i on zagleda negde u daljinu, a na vaša pitanja odgovara da je sve ok i da mu nije ništa, vodite računa. Rečenica “Nije mi ništa” uvek znači suprotno.

Skretanje pogleda – Kontakt očima je najbolji detektor laži. Ukoliko vaš partner nekontrolisano trepće i izbegava da vas pogleda pravo u oči, nešto skriva.

Grickanje usana ili noktiju – Sami ste svesni činjenice da kada vas nadvlada nervoza ili grickate usne, nokte ili ukoliko ste pušač, palite cigarete jednu za drugom. Ukoliko i vaš partner radi isto, vrlo je verovatno da ste ga doveli u situaciju da se “brani” gomilom nervoznih radnji.

Okriviti drugog – Napad je najbolja odbrana, zapamtite. Nemojte dozvoliti da vas zbuni i prebaci “lopticu” na vas jer je to upravo ono što on želi.

Položaj tela – Obratite pažnju na njegove ruke, položaj glave i ramena. Ukoliko konstantno nešto vrti po rukama, sedi nagnut nad stolom ili mu je glava blago spuštena kao kod dece kada nešto zgreše, znajte da nešto prikriva.

17760578_1409918029078303_1904040963_n
(foto: favim.com)

Prikrivanje telefona –  Muškarci su postali zavisni od svojih mobilnih telefona. Ako i vaš partner ne ispušta telefon iz ruke, konstantno ga proverava i nosi ga svuda sa sobom, obratite pažnju. Tu nešto nije u redu.

Izvor: zadovoljna.hr
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.