7 načina da cipele budu udobnije

cipele
Divne, ali da li su udobne? (foto: nicholasputz/Flickr.com)

Činjenica je da žene često imaju i više cipela nego što im je neophodno. Ali to je tema za neki drugi tekst! Ovoga puta imamo savete kako da sve te cipele koje imamo budu što udobnije.

Često se dešava da imamo više neudobne nego udobne obuće, te trpimo bolove i žuljeve.  S obzirom da nemamo ideju kako da se izleči zavisnost kupovine cipela, [tweetherder]pronašli smo neka rešenja pomoću kojih je obuća udobnija[/tweetherder]:

1. Raširite pertle na vašim patikama za tenis, kako bi noga mogla da diše i kako je pertle ne bi previše stezale , a stopala će imati više prostora.

2. Često se dešava da duboke čizme teško prevučete preko listova, jer su jako uske. Pokušajte da unutrašnjost istrljate alkoholom i nosite ih potom sa čarapama oko 30 minuta. Ovo će pomoći da se rastegnu.

3. Izbegnite žuljeve tako što ćete na petu staviti dezodorans, bebi puder ili vazelin.

4. Učvrsite trakom poslednja dva prsta na nogama i tako ih spojte kako biste izbegli bol u petama.

5. Uđite u nove cipele i prilagodite ih, učinite ih udobnijim, tako što ćete obuti debele čarape na dva minuta, potom obuti cipele i tako šetati po kući dok se ne “razgaze”.

6. Šmirglom istrljajte đon kako bi bolje prijanjao i kako ne bi bio klizav.

7. Raširite usku obuću tako što ćete napuniti plastičnu kesu vodom i staviti u cipelu, a potom sve u zamrzivač i ostaviti da tako prenoći.

Izvor: whowhatwear.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.