7 modnih komada u kojima zadnjica izgleda savršeno

(foto: Favim)

Bez obzira na veličinu i oblik tvoje zadnjice, zahvaljujući određenim modnim komadima možeš učiniti da ona izgleda odlično!

Ovo su komadi garderobe koje bi svaka žena trebalo da ima u svom ormaru:

Gaćice bez vidljivih ivica

Ispod odeće uvek nosi gaćice koje nemaju šavove i pritom pripazi da ti nisu preuske. Ne samo da telo u njima izgleda najbolje, nego su i najzdravije. Dermatolozi upozoravaju da preuske gaćice mogu hronično iziritirati kožu, stvoriti trajne ožiljke i tamne mrlje.

Pantalone i suknje visokog struka

Bez obzira što je u ovakvim modelima guza pokrivena sa više materijala i automatski je u prvome planu, ono zbog čega izgleda bolje je stegnuti struk. Također, biraj krojeve koji su ti udobni – ne smeju biti niti preuski, niti preširoki.

Ukoliko ste propustili: 5 modnih saveta za savršen izgled zadnjice

Haljina od žerseja

U ovom slučaju ipak možemo nešto naučiti i od sestara Kardashian jer one obožavaju tzv. bodycon haljine sa potpisom Enza Costa. Naravno da ne morate nositi iste, ali svakako pripazite od kakvog su materijala – kvalitetan žersej neka bude prvi izbor.

Obuća sa visokom štiklom

Visoke potpetice “podižu” guzu, čak i do 30 stepeni, u zavisnosti od njihove visine.

Ukoliko ste propustili: Kako koja obuća menja izgled zadnjice?

Široki kaiš ili pojas

Obuci košulju ili kaiš i svoj autfit upotpuni pojasom ili kaišem koji će vezati oko struka i na taj način istaći svoje obline i zadnjicu učiniti naglašenijom.

Helanke sa kompresijom

Ove helanke predstavljaju najnoviji hit u svetu sportske opreme – osim što se veoma udobne, one i sjajno zatežu i oblikuju telo.

Ukoliko ste propustili: Ovo su najskuplje helanke na svetu!

Suknja A kroja

Uvek daj prednost ovim suknjama u odnosu na takozvane “pencil” suknje. U suknji A kroja, guza će izgledati oblije, a ovakvim krojem možeš sakriti i višak kilograma.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.