7 grešaka koje sve žene prave u krevetu

(foto: weheartit.com)

Sve mi to radimo – neplanirano završimo u krevetu sa bivšim, ponekad odglumimo orgazam ili dozvolimo da nam sitnice pokvare trenutak…

Ovo su greške u krevetu koje mnoge od nas prave:

Seks sa bivšim dečkom

Ovo je nešto što je gotovo svaka žena bar jednom iskusila. U suštini, ovo ne mora biti velika greška ukoliko ste zaista “kvit” i nema nikakvih skrivenih osećanja i namera. Ipak, iako ste dobro “uigrani” i znate kako da ugodite jedno drugom, postoji velika šansa da se posle ovog čina baš i nećeš osećati tako dobro.

Glumiš orgazam kako bi seks što prije završio

Umorna si i neraspoložena, a on je uporan? Žao ti je da mu kažeš “ne” pa odlučuješ da to uradiš preko volje i posle par lažnih uzdaha oboje odete na spavanje? Nemoj to raditi ni sebi, ni njemu.

Neobuzdana želja

Pet je ujutro, u klubu si i stvarno si raspoložena za seks. Bacaš se u naručje prvom dečku koji ti priđe, a njemu nikako nije krivo. Nije preterano zgodan, ni zanimljiv ali… što da ne? Ako si super cool i uživaš u ovakvim avanturama, samo napred. Ako nisi, očekuj da će ti griža savesti pokvariti ugođaj već sutradan.

Nisi otvorena u komunikaciji

Seks je u principu dosta dobar, ali opet nedostaje nešto kako bi doživela vrhunac? Za početak, znaš li sama šta je to “nešto”? Ako znaš, situacija nije tako loša. Jednostavno mu pokaži šta želiš i kako. Šapni mu na uvo, ili, još bolje, vodi ga svojom rukom. Bez srama. Nije sramota priznati da nije sve savršeno.

(foto: weheartit.com)

Pristaješ na stvari koje ti nisu ugodne

Nelagodno ti je u nekim trenucima, ali misliš kako je možda sve to normalno… Prestani! Zlatno pravilo u spavaćoj sobi: čini samo ono što ti se sviđa!

Glumiš orgazam kako ne bi povredila njegov ego

Baš lepo od tebe, ali glumljenje orgazama te može uvući u začarani krug. Glumiš kako ti se partner ne bi osećao loše, a on zbog toga misli da je tebi dobro baš kao i njemu i držaće se ovog “oprobanog recepta”, koji tebe očigledno ne zadovoljava. I tako u krug.

Sitnice ti kvare užitak

U trenutku najveće strasti, kroz glavu ti prolazi da se nisi depilirala od… zime? Da ti je na podu pored kreveta gomila prljavih gaćica i najlonki? Iskačeš iz kreveta i ostavljaš ga zaprepašćenog i ideš da pospremiš šta god treba pospremiti. Čemu to? Samo ćeš nepotrebno pokvariti ugođaj i njemu i sebi, a budi sigurna da u žaru borbe on ne bi primetio ni “tepih” na tvojim nogama!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.