6 stvari koje vam nijedan muškarac ne bi priznao

(foto: Favim)

Šta znamo o muškarcima?

Prvo, vole fudbal. Vole pivo. Većina izgleda jako dobro sa bradom. I, to je otprilike to!

U nastavku teksta vam otkrivamo šest muških tajni:

Nekada jednostavno žele da ne rade ništa

(foto: Brightside.me)

Muškarci su, kao što verovatno i same znate, samo veliki dečaci i zato ne uživaju u situacijama kada moraju da donesu neku važnu odluku i kada moraju da se ponašaju kao… Pa, odrasla osobe. S vremena na vreme, potrebni su im trenuci samoće kada mogu da uživaju u miru i tišini.

Ne primećuju sitnice

(foto: Brightside.me)

Nemojte zaboraviti da muškarci razmišljaju “globalno” i da jednostavno ne obraćaju pažnju na sitnice. Možda bi nekada trebalo da sledite njihov primer i da se ne sekirate oko malih stvari, kako biste se napokon opustile i uživale u životu.

Mnogo vremena troše na razmišljanje o glupostima

(foto: Brightside.me)

Mislite da muškarci neprestano razmišljaju o tome kako će zaraditi novac, porodici obezbediti sve što je potrebno, platiti račune? Varate se. Oni jako jako mnogo vremena provode razmišljajući o – besmislicama.

I oni imaju svoje strahove

(foto: Brightside.me)

​​​​​Moderno društvo neprestano vrši pritisak na muškarce, dodeljujući im ulogu heroja u svakoj situaciji. Oni moraju ostati pribrani bez obzira na okolnosti i zbog toga im nije lako – i oni imaju svoje strahove i sumnje zbog kojih često preispituju ispravnost svojih odluka i postupaka.

Krišom odmeravaju baš svaku ženu koju vide

(foto: Brightside.me)

Muškarci će uvek odmeravati žene – pitanje je samo da li ćete ih “uhvatiti na delu”. To je u njihovoj prirodi – na osnovu fizičkog izgleda procenjuju potencijalne buduće majke njihove dece.

Vaša podrška im je jako važna

(foto: Brightside.me)

Muškarcima je, kao i ženama, potrebna emocionalna podrška. Ako odluči da sa vama podeli svoje strahove i sumnje, poslušajte ga, pokažite da vam je stalo i pružite mu podršku – biće vam večno zahvalan!

Izvor: Brightside.me
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.