5 tipova donjeg veša kojih treba da se otarasite

devojka-donje rublje-gaćice
(foto: favim.com)

Mnoge žene se vezuju za svoje”krpice” i odbijaju da ih se reše čak i ako one izađu iz mode ili im postanu previše male i velike. Donji veš nije izuzetak.

Ipak, postoje određeni komadi donjeg veša kojima zaista nije mesto u fioci jedne odrasle žene.

Predstavljamo vam pet tipova gaćica kojih treba da se rešite što pre:

donji veš-gaćice-tange
(foto: favim.com)

Gaćice koje ti više ne odgovaraju – Možda su ti postale premale ili prevelike. To što ti voliš njihov dezen koji više nigde ne možeš naći i to što su one bile najudobnije koje si ikad imala ne znači da ih moraš čuvati jer ti više nikad neće odgovarati. Stisni zube i – baci ih!

Gaćice sa lastišem koji je popustio – Iako su vaša bake i majke po više puta menjale lastiš na svojim omiljenim gaćicama, morate se suočiti sa činjenicom da sve ima svoj vek trajanja.

UEkdKP6FxS3UA

Gaćice koje imaju mrlje na sebi – Ne postoji žena koja nije doživela one neugodne situacije kada se uložak pomeri ili procuri, a na gaćicama ostane mrlja koja se jako teško skida. Nemojte rizikovati sa ovakvim donjim vešom – nikad se ne zna kada (i pred kim) ćete morati da ih skinete.

gaćice-tange-veš
(foto: favim.com)

Gaćice koje ti ne sviđaju – Nikada ih nisi obukla i verovatno ne znaš ni sama zašto ih čuvaš, jer ti se jednostavno ne dopadaju. Ako ih nikada nisi nosila, možeš ih pokloniti sestri ili drugarici, a ako si ih ipak obukla par puta – baci ih. Sigurni smo da će ti biti žao manje nego što misliš.

l0HlD6m1ACci1h46Q

Sintetičke gaćice– savet stručnjaka je da donje rublje bude pamučno i da ne iritira kožu, što kod sintetike nije slučaj. Ne moraš  ih baciti ali nemoj ih ni često nositi.

Izvor: teen385.com
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.