Budi krivac za njen osmeh! (foto: advancedlifeskills.com)
Budi krivac za njen osmeh! (foto: advancedlifeskills.com)

Javna je tajna da muškarci čitaju ženske magazine i portale, kao i da na ženskim forumima traže odgovore na svoja pitanja o vezama, depiliranju i sl. Ovo je jedan tekst za sve te muškarce (jer mislimo i na njih), a vi, drage dame, ako odjednom prepoznate ovakvu promenu u načinu na koji se vaš partner ophodi prema vama budite srećne jer mu je stalo da vas zadovolji.

Pa, da odgovorimo na pitanje iz naslova. Kako učiniti partnerku ili suprugu srećnom u roku od samo 5 minuta dnevno? Evo nekoliko trikova.

  1. Kada se vratite kući sa posla pitajte je šta možete da učinite da joj pomognete. Verujte, šta god vam ona zatraži neće oduzeti više od 5 minuta vašeg vremena (bilo da je u pitanju usisavanje ili postavljanje stola), a njoj će to biti od velike pomoći i za samo 5 minuta ćete uspostaviti harmoniju u vašem domu.
  2. Nemojte da zaboravite da joj kažete svakoga dana koliko cenite njen trud. “Ovaj ručak je izvrstan” je rečenica koju vaša supruga treba češće da čuje od uobičajenog komentara koji se odnosi samo na to da li je nešto neslano ili prepečeno.
  3. Kupite joj neki poklon. Neka to bude sitnica. Jedna ruža, čokoladica ili časopis koji voli. Ne moraju to da budu velike stvari. Dovoljno je da ona shvati da ste pomislili tog dana na nju i odlučili da je obradujete. Zašto ste prestali da radite te stvari nakon što ste je osvojili na početku veze?
  4. Napišite joj pismo ili ljubavni e-mail. Možda vam se to čini kao glupo na prvu, ali to će rasplamsati strast među vama i osećaćete se kao tinejdžeri ponovo.
  5. Zavedite je tokom seksa. Naravno da ona želi da spava sa vama čim ste u istom krevetu, ali ona, takođe, želi da čuje iz vaših usta koliko vam je lepa i privlačna.

To je samo 5 minuta vašeg vremena dnevno, a učinak će biti neverovatan. Ako izdvojite i više od 5 minuta vaša žena se neće žaliti sigurno…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.