5 najboljih beauty tutorijala Hude Kattan

(foto: Instagram)

Najpopularnija beauty blogerka na svetu je svojim zanimljivim i korisnim tutorijalima, osim velikog broja fanova, stekla i pravo bogatstvo.

Šminkerka Huda Kattan nalazi se na samom vrhu najplaćenijih ljudi na Instagramu,  a po objavi zarađuje neverovatnih 18.000 dolara!

Huda nije samo sveprisutna na društvenim mrežama, već ja lansirala i vlastiti beauty liniju, koja se rasprodala u trenu, a ima i zavidnu listu slavnih obožavatelja, uključujući J.Lo i sestre Kardashian.

Iz svega toga, može se zaključiti da definitivno zna što radi i da se isplati baciti oko na njene tutorijale, a kako se ne biste pogubili u moru video tutorijala, izdvojili smo za vas  5 najboljih:

1. Četkicom za zube protiv mitisera

Ovo je njen najbolje ocenjen video i ima preko 10 miliona pregleda.

2. Rođendanski mejkap

Ovaj look iz 2012., slobodno možete isprobati i danas.

3. Konturiranje

Huda je bila jedna od prvih beauty blogerki koja je isprobala konturisanje po “receptu” Kim Kardashian, a dve godine kasnije ga je i dodatno unapredila i oduševila sve.

4. “Baking”

Huda nije propustila nijedan beauty trend, pa ni ovaj. Ako još uvek ne znate šta “baking” znači u svetu lepote, obavezno bacite pogleda na ovaj tutorijal!

5. “Get ready with me”

Huda je nekrunisana kraljica “get ready” video tutorijala, u kojima se korak po korak šminka pred kamerama. Jedan od najboljih takvih videa definitivno je ovaj u kom, između ostalog, pokazuje i kako da napravite savršen cat-eye.

Izvor: Index
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.