5 modnih kombinacija koje bi trebalo izbegavati za praznike

odeća-žurka
(foto: Favim)

U odeći koju nosite za praznike trebalo bi da se osećate prijatno, ali i da šaljete poruku svečanosti – suzdržite se od zavodničkih kombinacija, ali nemojte otići ni u suprotnu krajnost!

Praznike ćete provesti u krugu najbliže familije i nema razloga da vas posmatraju obučenu kao za izlazak u noćni klub.

1. Predubok dekolte

Majice ili haljine dubokog dekoltea su primerenije u noćnom klubu nego na porodičnom druženju. Imajte na umu da ćete s preizazovnom odećom privući neželjenu pažnju na sebe i izazvati naprijatnost kod pripadnika porodice.

blejzer-dekolte

2. Izazovne suknje

Isto pravilo je i za suknje. Suzdržavajte se od modela s prorezom postavljenim visoko na boku koji bi mogao da previše razotkrije. Ako nosite mini suknje, potrudite se da ih kombinujete uz helanke ili najlonke gušćeg tkanja. Omiljeni par gaćica koji ste izabrali za taj dan neka ostane tajna vašoj rodbini.

suknja

3. Goli stomak

Crop top je urbani ‚‚street style” komad koji je posebno popularan u letnjim mesecima, ali mu nema mesta na porodičnom božićnom ručku. Zamislite samo koliko će vas starijih ženskih rođaka upozoriti da ćete s takvim komadom dobiti upalu bubrega?

crop-top

4. Cipele veoma visokih potpetica

U visokim štiklama nije lako hodati po modnoj pisti, a kamoli po pločicama u kuhinji i podu dnevne sobe prekrivenog tepihom. Izbegnite moguće padove na prazničnom ručku, ali i ogovaranja zbog previsokih potpetica.

cipele

 5. Trenerka

Trenerka je sasvim normalan odevni predmet za boravak kod kuće, ali ako idete u goste ili ih dočekujte u domu, pokušajte da uložite nešto više truda u svoj modni odabir. Na taj način pokazaćete da vam je stalo do osoba koje posećujete ili ugošćujete, te da ste spremni za proslavu u krugu najmilijih.

dukserica

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.