5 beauty GREŠAKA koje muškarci NE PODNOSE

(foto: Favim)
(foto: Favim)

Mislite da muškarci nemaju oko za detalje? Varate se!

Iako muškarci nemaju “oštro oko” poput većine žena, postoje neke stvari koje uvek primete na ženi.

Ovo su najčešće beauty greške koje muškarcima ne mogu da promaknu:

1. Lepljivi sjaj za usne

Ni jednog muškarca ne privlači pomisao da poljubi usne namazane nečim što ih podseća na svetlucavi lepak. Ako želite diskretan sjaj na svojim usnama, radije se opredelite za neki negujući balzam.

2. Nepravilno nanet puder

Ako koristite puder koji ne odgovara vašem tenu, koristite previše pudera ili ga nanosite samo do vrata – budite sigurne da će muškarci to primetiti.

3. Blještava senka za oči

Svetlucave senke za oči i senke jarkih boja su nešto što bi trebalo izbegavati po svaku cenu, naročito zato što vam ovi mejkap proizvodi mogu istaći svaku, pa i najsitniju boru na kapcima. Radije birajte diskretne mat senke – izgledaćete otmeno i ženstveno!

4. Grudvice od maskare na trepavicama

Da, duge i guste trepavice su jako seksi – ali trepavice sa grudvicama od maskare to definitivno nisu! Dakle, potrudite se da pronađete jako kvalitetnu maskaru koja se na vašim trepavicama neće grudvati, ili zamenite onu koja se osušila novom.

5. Suva koža

Pravilna hidratacija kože je “kamen temeljac” svake beauty rutine. U prodavnicama i drogerijama možete naći na desetine različitih butera, mleka i ulja za hidrataciju suve kože, ali ako niste ljubitelj kupovne kozmetike, za hidriranje kože koristite maslinovo ili kokosovo ulje.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.